hvad der forårsager en høj alkalinitet i vand ?

Vand er det vigtigste likvide for vedvarende liv på grund af dens neutrale pH-værdi på 7 . Det efterfylder de af væsker tabt gennem sved og urin uden at ændre vores kemiske balance . Alkalinitet i vand er at foretrække frem for surhed , med alle de forureningskilder for industri og transport , syreregn er stigende , og højvande alkalinitet fungerer som en buffer for at neutralisere overskydende surhedsgrad . Som erkender sammenhængen mellem vand , alkalinitet og vores økosystem kan hjælpe os til bedre at forstå den skrøbelige balance i vores miljø .

alkalinitet og pH Balance


pH i en opløsning måler koncentrationen af hydrogen-ioner . en pH-måling refererer til , hvordan sure og basiske en løsning . Jo højere koncentration af brint ioner , jo mere sur en løsning . PH skalaen er et spektrum , der går fra meget sure , repræsenteret ved 0 , til yderst grundlæggende eller høj alkalinitet , repræsenteret ved 14 . Vand har en naturlig pH- balance, der er normalt på omkring 7 , eller neutral . Levende organismer kræver en pH balance mellem 6 og 9 .

Årsager til Alkalinitet


Alkalinitet i en løsning betyder, at løsningen er i stand til at buffering sure opløsninger med højere koncentrationer af brint -ioner . Alkalinitet i vandet kommer fra en høj koncentration af kulstof-baserede mineral molekyler suspenderet i opløsning. Vand med høj alkalinitet siges at være " hård ". Den mest udbredte mineral forbindelse forårsager alkalitet er calciumcarbonat , som kan komme fra bjergarter som kalksten eller kan udvaskes fra dolomit og calcit i jorden . Vandbehandlingsanlæg kan behandles med en højere alkalinitet .

Acid Rain


Syreregn er en våd deposition , der indeholder unormalt store mængder af salpetersyre og svovlsyre , og derfor hydrogenioner . De fleste sur regn kommer fra menneskeskabte kilder , især forbrænding af fossilt brændsel . Naturlige kilder , såsom vulkaner og råd vegetation , kan også forårsage syreregn .
Som sur regn falder i en løsning , denne løsning er pH falder og bliver mere sure . Syreregn vil ikke brænde menneskekød , men kan reducere pH-værdien af et økosystem under det punkt , hvor det kan opretholde livet . Høj alkalinitet eller alkalinitet behandling er nødvendig i områder, der står i overensstemmelse syreregn , som alkalinitet i vandet fungerer som en buffer og stabiliserer vandets pH balance tættere på 7 .

Alkalinitet Test


Hvis dit vand kommer fra offentlige rensningsanlæg , du behøver ikke at bekymre dig om testning for surhedsgrad . Men hvis dit hjem bruger grundvand eller brøndvand , kan du sikre dig, drikkevand er i det korrekte alkalinitet rækkevidde . Drikkevandsforsyningen test kan fås hos de lokale sundhedsmyndigheder afdeling . Frisk drikkevand skal have en alkalinitet niveau på 20 til 200 mg calciumcarbonat pr liter vand .

høj alkalinitet Skade

Selvom flere mennesker er klar over de bekymringer af overskydende syre i vand , kan overskydende alkalinitet også skadelige . Overskydende mineraler suspenderet i vand forårsager turbiditet , en dug op af klare vand på grund af partikler . Hårdt vand kan lette overførslen af bly i rør til vand , sætte vores helbred på spil . Vask med hårdt vand kan efterlade huden tør og kløende . Overskydende alkalinitet i et økosystem kan mindske denne økosystemets evne til at opretholde livet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.