hvad er American Heart Association ?

American Heart Association er kendt af mange som den myndighed, for viden om hjertesygdomme og forbedre ens livsstil . Ved at gå online , kan man få oplysninger om ethvert emne fra risikovurderingen , hvordan man spise ordentligt for at mindske ens chancer for at få et hjerteanfald . Det stopper ikke der , selv om . American Heart Association tilbyder en række forskellige måder for alle interesserede til at deltage , lære og dele oplysninger om sund levevis

Du skal bruge: .
pibetobak Pipe toolLong køkken kampe .

Fakta


The American Heart Association ( AHA ) er en nonprofit virksomhed, der har en mission " Building sundere liv , fri for hjerte-kar- sygdomme og slagtilfælde . " Den årlige støtte base skyldes millioner af frivillige og donorer . De midler, foreningen modtager går til sin forskning og sørge for uddannelse til den brede offentlighed . AHA tilbyder en række programmer . Nogle af de programmer, tilbyde støtte . Andre støtter derimod forskning . AHA driver også den amerikanske HjerneSagen .

Betydning


Det er vigtigt at indse , at American Heart Association er involveret i en lang række områder, der skal hjælpe med at uddanne offentligheden om sundhedsrelaterede emner . Der er en offentlig støtte division i Washington , DC På statsligt og lokalt niveau , er det AHA involveret i sundhed initiativer og feltet fortalervirksomhed. Et andet problem af betydning for American Heart Association indebærer mindretal initiativer . Dette er vigtigt at vide om siden AHA er stolt over sin mangfoldighed og nytte for offentligheden om sundhedsspørgsmål.

Indsatsområder


The American Heart Association giver nyttige ressourcer om sygdomme og sygdomme som hjerteanfald og slagtilfælde advarselssignaler , behandlingsmuligheder , vægtkontrol og fedme , metabolisk syndrom , hjerte mumler , medicin behandling , kolesterol , højt blodtryk , diabetes , rygning , perifer arteriesygdom , og hjerterehabilitering . Alliancen for en sundere Generation er designet til at undervise børn , unge voksne og forældre om en sundere livsstil . Træningsprogrammer og ernæringsmæssige ressourcer er tilgængelige online for at forbedre alle aldre niveau helbred .

Fordele


Nogen interesseret i at øge deres viden om sundhed kan drage nytte af American Heart Association i områder, der spænder fra at læse publikationer , deltager klasser ( f. eks CPR ) , og bliver involveret i lokale arrangementer afholdt i hele year. Teachers kan fordel ved at hjælpe deres elever lære om hjertet sundhed gennem AHA -programmer , spil og andre tilgængelige hjælpemidler . Enkeltpersoner kan også drage fordel ved at gå online for at AHA websted og foretage en risikovurdering , lære om at leve en sund livsstil , og at finde ressourcer .

Geografi

The American Heart Association har sit National Center er beliggende i Dallas , Texas . Dens affiliate divisioner findes i hele USA og Puerto Rico . I Pacific Northwest er affiliate findes i Seattle , Washington , og dens Stiftere site er i New York City , New York . Andre er masser i hele landet .

Historie

The American Heart Association blev startet i 1924 , da seks kardiologer ønskede at ende den generelle befolknings uvidenhed om hjertesygdomme . Som en måde at udvide , var det gigtfeber programmet startede i slutningen af 1940 , med en donation fra den amerikanske Legion . AHA offentlige debut kom i slutningen af 1948 , med et netværk radio konkurrence, der havde lytterne bidrage i alt 1,75 millioner dollars . American Heart Association reorganiseret i 1948 og bragte i ikke-medicinske frivillige i områder som fundraising og ledelse . Det var dengang, at AHA divisioner blev dannet over hele landet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.