hvad er en deprimerende ?

En deprimerende er et stof , der hæmmer eller forsinker det centrale nervesystem . Virkningerne omfatter afslapning i sindet , afslapning af kroppen og en tilsyneladende lindring til stress . Depressiva er blandt de mest almindeligt anvendte lægemidler i hele verden

Barbiturater


Barbiturater har fået ordineret siden begyndelsen af 1900'erne som sovemidler . I den medicinske verden , bliver de ofte brugt som beroligende . De er blevet brugt til at kontrollere højt blodtryk , angst og behandling af epilepsi . Barbiturater er kendt for at forårsage en euforisk følelse og er let misbruges , så det medicinske samfund har erstattet dem til fordel for benzodiazepiner .

Benzodiazepiner


Benzodiazepiner er beroligende , at der bruges meget som en kortvarig behandling af angst og søvn lidelser . Disse er i øjeblikket nogle af de mest ordineret medicin i USA på grund af deres effektivitet og lav toksicitet niveau . På grund af risikoen for afhængighed , men normalt ikke anvendes til behandling af langsigtede forhold , såsom post-traumatisk stress lidelse .

pillerusen


pillerusen er beroligende midler bruges til at berolige en person uden at påvirke årvågenheden eller klare tænkning . De er ikke så potent som barbiturater , men har stadig en stærk nok effekt til at hjælpe sovemidler , og er blevet ordineret til behandling af angst i mere end 20 år .

Methaqualone


Almindeligvis benævnt quaaludes , disse typer af beroligende blev almindeligt anvendt i USA indtil 1985 , hvor lægerne holdt op med ordinering dem . De blev almindeligt anvendt som rusmiddel , og overdoserne og afhængighed var almindelige .

Alkohol

Alkohol er en deprimerende og er den anden mest almindeligt forbrug stof , bag koffein . Øl alene er den tredje mest udbredte drikke i verden . Alkohol er lovligt ( over år 21) , men også har en høj misbrug sats . En undersøgelse viste , at over 70 millioner mennesker i USA engagere sig i drukkenskab. Det er også menes , at over 50 procent af drab og trafikdræbte involverer alkohol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.