hvad er en rock stenbrud ?

En sten stenbruddet er en type af mine ikke er beliggende under jorden . Stenbruddet er normalt i et område kendt for at være rigeligt især sten eller formationer af klipper . Udtrykkene " rock stenbrud "og " grusgrav ", har ofte forveksles eller bruges i flæng .
Udvinding af de fleste sten er til brug i bygge-og anlægsprojekter . Rock stenbrud er placeret rundt omkring i verden . Et stenbrud har normalt en stor koncentration af en bestemt type af rock som kalksten , skifer , granit eller marmor

Mining the Rocks


En sten mine er meget lettere at udgrave end andre typer af miner . Rock miner begynder som overfladisk gruber og vokse sig større , da rock er tilbage . Disse miner er for det meste over jordoverfladen, og er almindeligt omkring 60 meter dyb . Mens stenbrud normalt udbytte klipper , de indeholder også mineraler .
Når minedrift målet er produktion af dimension rock , skal udgravningen være en omhyggelig indsats for at bevare integriteten af klippen . . På den anden side , før, når minedrift grus fra en grube , sprængstoffer bryde op rokke lastbiler kommer i til at kræve den resulterende sten

Typer af Stenbrud


Der er 2 typer af rock stenbrud : Personer med dimension sten , som definerer store plader af sten, der bliver gulv og modvirke fliser , gangbro fliser , skifertage og bordplader , og dem med grus og små partikler sten , som er tilgængelige i " pit "og anvendes til landskabspleje projekter , grusveje , dræning i nærheden af huset fonde eller ukrudtsbekæmpelse omkring beplantninger .
et stenbrud er en rentabel drift , men det tjener også mange andre formål af uddannelsesmæssig karakter . Både sten og mineraler er tilgængelige for minedrift . Stenbruddet kan indeholde lag sten eller blødt rock ( kalksten, sandsten ) , at kaster et fint pulver .

Onkel Sam 's Stenbrud


Der er rock stenbrud , der hører til regeringen og de har brug for medarbejdere , også . Medlemmer af militæret arbejde disse miner som US Army rock stenbrud specialister . Militæret er altid bygning eller ombygning . En sten stenbrud specialist kan modtage en tildeling til et vilkårligt antal byggeprojekter , der kræver rock eller samlet materiale fra et stenbrud .

Fascination


Rock stenbrud er fascinerende steder at iagttage . De kan også være opdragende karakter . Nogle stenbrud er kendt for deres interaktive aktiviteter og andre har museer og studier , der er åbne for touring offentligheden .
Et sådant sted er Rock of Ages Mine ligger i Barre , Vermont . Rock of Ages er mere end 100 år gamle . De oprindelige ejere mente , at virksomheder ville blive loyale kunder , hvis de forsigtigt blev uddannet . Deres kunder køber granit til graven mindesmærker .
Af hensyn til uddannelse, granit minedriften omfatter nu en offentlig togtur gennem stenbruddet . Efter dette er et besøg på et amfiteater til en MMS- show forklare processen med granit minedrift . Ingen forlader denne granit stenbrud tomhændet . Deres besøg ender i carving workshop, hvor du lærer at skære ind i et stykke granit-og derefter bringe det hjem som en souvenir

Sikkerhed er for Offentlig Sikkerhed

På grund af karakteren af et stenbrud og den kendsgerning. at det er en aktiv minedrift , skal visse forholdsregler der skal træffes . En sådan betingelse er sikkerhed . Nogle stenbrud er omgivet af voldgrave og trådgitter , mens andre ligne en fæstning , de er omgivet af mure og bevogtet . Offentligheden bør ikke være i stand til at snuble ind i mine og lide skade .
Når en mine bliver til ikke- produktive , det er underlagt lukning eller nedlæggelse . Sitet er forladt og ofte usikrede . Nogle stenbrud fyld med vand fra regn og jorden . Disse tidligere rock stenbrud blive en attraktiv svømning hul til unge , der er på skolernes ferie .
rock stenbrud kan også blive en dødsfælde , når dybden af vandet , dets indhold og dens udspring er ukendt . Den ideelle scenarie er , at fællesskabet overtager stedet , behandler det at fjerne enhver giftstoffer , kvaliteter den til at kontrollere dybden og etablerer et fællesskab rekreativt område , der omfatter en sikker svømning område .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.