hvad er faren for skimmel & meldug ?

Skimmel og meldug voksende omkring hjemmet kan være mere end blot en skamplet for byen . Environmental Protection Agency skønner, at der er nogen steder fra 50 til 100 forskellige indendørs skimmelsvampe , der kan skabe kaos på dit helbred . De, der er ældre , svagelige , eller som lider af andre betingelser er mest udsatte , men alle bør være opmærksomme på de potentielle farer skimmel og meldug udgør

Allergi


Allergiske reaktioner er blot en af de mange farer af mug og meldug . Selv folk , der normalt ikke ville være allergisk over for noget , kan i sidste ende have en reaktion på skimmel og meldug efter gentagen eksponering . Den allergiske reaktioner kan dukke op i en lang række symptomer og kan tage op til seks timer efter eksponering til overfladen . Nogle har overbelastning eller en løbende næse , rindende eller brændende øjne , nysen , hududslæt , træthed , hovedpine og symptomer , der efterligner influenza .

Astma


skimmel og meldug kan også forårsage astma . Dette gælder især for dem, der er tilbøjelige til at allergiske reaktioner på en række forskellige stoffer . Astma er en sygdom, der påvirker næse , hals , bihuler , lunger og andre luftveje . Halsen og andre luftvejene bliver betændt , hvilket gør det vanskeligt at trække vejret . Folk kan begynde at hvæsen , hoste , og føle, at de er ved at blive kvalt . For dem , der allerede lider af astma , kan tilstanden blive meget værre ved eksponering for meldug og skimmel .

Dyshidrotic Eksem


Ud over de udslæt, der viser sig som en allergisk reaktion , skimmel og meldug kan føre til en række andre hudsygdomme . Dyshidrotic eksem , som er ualmindeligt , men meget ubehageligt , er en af disse betingelser . Kløende lille bump , blærer og revner i huden kan vise op på håndflader . Symptomerne plejer at få dårligere om natten og varmt vejr .

Nummular Eksem


Et andet hudlidelse forårsaget af udsættelse for skimmel og meldug er nummular eksem . Denne type eksem er præget af store læsioner , om formen på en mønt , der dukker op især på arme og ben , men kan spredes til midten af kroppen . De læsioner vil ofte blive pus-fyldt , oozy , eller dækket af et scabby skorpe . De vil også klør . Huden kan også blive skællet, rød , rå eller betændt. Symptomerne kan også ligne en angreb af ringorm .

Andet

Et væld af andre ugunstige virkninger kan også udspringe af mug og meldug . Vilkårligt antal forskellige kropslige væv kunne blive irriteret , fra hudceller til lungen 's interiør. Infektioner er mere sandsynligt, at der er fastsat i efter længere tids eksponering , som mug og meldug er kendt for at svække immunforsvaret . Visse typer af støbeforme , som dem er kendt som mykotoksiner , kan være utrolig skadelige og endda fatal efter gentagen eksponering eller i forbindelse med de betingelser , der allerede svække en person, såsom fejlernæring , alkohol eller stofmisbrug , eller alderdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.