hvad er farerne ved at tage ulovlige steroider ?

Ulovlig brug af steroider har været et varmt emne i årtier , og der er meget reelle farer ved at tage dem . Ikke alene kan steroider har skadelige og uforudsigelige konsekvenser for en persons helbred , men de kan også bringe juridiske straf og frakendelse af retten til sport . Steroider er ulovligt uden en læges recept . Selv da , kan de overtræder reglerne for en bestemt idrætsgren

Historie


" Sports Illustrated " har dækket emnet steroid brug siden slutningen af 1960'erne . Af 1970'erne og 1980'erne ulovligt steroid misbrug resulterede i et stort antal af førerretten for Olympians . I løbet af denne tid , også steroid brug blev udbredt i stort set alle større sportsgrene . Af 1990'erne begyndte sport administrative organer stramme deres steroid testning og straf , så den nuværende chancer for at blive fanget og straffet er højere end nogensinde før . Alligevel ulovlig steroid brug er fortsat et problem , der endnu ikke er fuldt løses , især da nyere lægemidler kommer ud , som ikke har aktuelle måde at teste for dem .

Funktion


De fleste mennesker , der vælger at tage ulovlige steroider tage anabolske steroider . Disse stoffer enten hæve niveauet af testosteron eller simulere virkningerne af forhøjede testosteron . Den øgede hormonniveau kan støtte i opbygningen af muskelmasse , men kan også reducere eller stoppe niveauet af naturligt forekommende testosteron i kroppen .

funktioner


Ulovlig steroider kan komme i form af piller , injektioner eller cremer . Nogle mennesker vil vælge at tage flere ulovlige steroider i et forsøg på at få narkotika supplerer hinanden og har endnu større muskel-bygning virkninger . Denne metode er kendt som " stable ".

Effects


Ud over de juridiske og konkurrencemæssige konsekvenser , kan illegal steroider medføre en række sundhedsproblemer. For mænd , kan dette omfatte lav sædkvalitet , mindre testikler , sterilitet og større brystvæv . For kvinder er de mest almindelige bivirkninger mindre bryster , en dybere stemme og mere hår på kroppen . Begge køn kan opleve i stigende aggression , acne , kolesterol , hjerteproblemer og leverproblemer . Steroid brugere kan også opleve hæve kontrakten, når de holder op med at bruge narkotika . Disse symptomer kan inkludere træthed , appetitløshed og humørsvingninger .

Advarsel

Ifølge den amerikanske Medial Association , er unge brug af ulovlige steroider stigende . Ulovlig brug af steroider , som børn kan få foruroligende konsekvenser . En af de største farer er risikoen for hæmmet vækst . Der sker når steroider hæmmer væksten af knogler før et barn er færdig voksende . Drug Enforcement Agency , at ulovlige steroid brugere kan være dømt for føderale forbrydelser , med straffe strækker sig fra en $ 1. 000 bøde og et år i fængsel ( for besiddelse ) til $ 250. 000 og fem år ( for menneskehandel ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.