hvordan du kan genbruge din printer papir derhjemme

Alle forsøger at være mere miljøvenlige , samt bevare vores naturlige ressourcer . Mens mange mennesker allerede genbruge deres printerpapir ved at tage det på genbrugspladser , der er mange måder at genbruge din egen printer papir ved at finde måder at bruge det rundt i huset

Du skal bruge: .
printerpapir , eller enhver anden papir .
papir shredder .


1 .

Den bedste måde at genbruge dit papir er at genbruge det som brevpapir . Du skal blot gemme papir i stedet for at smide det væk og skrive på bagsiden af det . Du kan endda skæres i kvadrater af fire , hvis du kan lide . Dette er perfekt til at placere ved telefonen til at skrive beskeder på , samt at skrive din købmand lister på . Hvis du tilpasse denne metode , vil du aldrig behøver at købe notesblokke igen .
2 .
Lad små børn tegne og farve på bagsiden af siderne .
3 .
Brug hver printerpapir side to gange ved at genbruge papiret der skal udskrives på . Næste gang , du skal udskrive en opskrift eller noget omkring huset , at du ikke kan få brug for meget lang tid , skal du blot udskrive på bagsiden af en allerede anvendt ark . Du kan bruge en sprittusch eller kuglepen til at tegne en streg tværs over ryggen på den side, du ikke bruger , så du ikke får forvirret .

4 .
Når du kan ikke længere udskrive eller skrive på et papir side , så brug en papir shredder at makulere det . Makuleret papir har mange anvendelsesmuligheder i hele huset , herunder : anvendelse som emballage i kasser , kram det ind i store pudebetræk til kæledyr til at sove på , bruges små mængder til at starte udendørs brande i brand gruber , osv. Der er mange andre anvendelser

5 .
Brug til linje kæledyr bure . Dette er især nyttigt for fugl ejere . Hvis du løber tør o aviser , kan du blot stable sammen flere ark brugt printer papir og linje fuglene buret med det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.