hvordan man bruger ørepropper

Ørepropper er designet til at blive placeret inde i øregangen for at beskytte bæreren mod skadelige virkninger af overdrevne støj , eller at blokere indgangen til vand , vind , snavs eller skidt . De er lavet fra en række forskellige materialer , fra skum til voks til gummi , engangs eller ikke-disponible er og tilbyder en bred vifte af beskyttelse niveauer . At lære at bruge et udvalg af ørepropper , så læs videre

Du skal bruge:
Skum earplugsPlastic earplugsWax eller spartelmasse øre plugsEarmuffsFlight earplugsCotton ballsPetroleum gelé .


1 .
Indsæt memory skum ørepropper ved at holde i stikket mellem tommel -og pegefinger . Klem øreprop og rul den mellem de to cifre , komprimere skum . Placer øreproppen ind i øregangen . Da skummet begynder at udvide sig, vil det svare til formen på øret , forsegling kanalen og blokere , eller dæmpende omgivende støj . Hold øreproppen fra skubbe ud af kanalen , da det udvider ved at anvende et let tryk på enden i 10 sekunder eller deromkring .

2 .
Brug plast eller gummi ørepropper . Disse arbejder på en lignende måde som hukommelse skum , men er mere holdbare , som du kan vaske dem med sæbe og vand efter brug . At bruge disse stik lavet af blødt silikone , lidt vinkel spidsen af stikket mod din næse og skub det ind i øregangen så langt som muligt komfortabelt vil gå . For at få en sæl , vrikke den udragende ende en smule , samtidig med at stikket en let tryk . Når siddende , vil silicium ørepropper giver bæreren til at høre stemmerne fra dem omkring samtidig med at blokere ud faretruende høje lyde .
3 .
Få et par støbt ørepropper . Disse er normalt lavet af voks eller kit . Hvis du vil bruge støbt stik , knibe ud en del af stikket materiale og rul det til en kugle . Placer bolden over indgangen til øregangen . Glat materiale over åbningen , trykker fast med tommelfingeren for at sikre oprettelsen af en god tætning . Må ikke skubbe materialet ind i øregangen , kun bruge det til at dække åbningen . Med korrekt brug vil støbte ørepropper giver dig genbruges, vandtæt , støjdæmpende høreværn .
4 .

Hvis du føler dig utryg ved tanken om at indsætte noget i øret , kan du prøve et sæt af støj blokering høreværn . Hvis du vil bruge dem , skal du blot placere den store , støjdæmpende kopper over ørene og puttede dem i den bedste position ved at justere hovedbøjlen . Høreværn findes i en bred vifte af stilarter , der tilbyder forskellige niveauer af støjreduktion .
5 .
Læg i flyvningen ørepropper før din næste fly tur . Disse er forsynet en stærk lighed med silicium gummi ørepropper , og de er indsat og brugt på samme måde . Men de indeholder en keramisk kerne, som hjælper med at reducere lufttrykket ændringer genereret af hurtige højde ændringer under start og landing .
6 .
Lav din egen ørepropper . Coat et stykke vat med vaseline og sæt det ind i øregangen . Denne type hjemmelavede øre plug blokerer de fleste baggrundsstøj og har den ekstra fordel at forhindre vand i at trænge ind i ørerne .

gode råd og advarsler


 • Iført ørepropper når du 're udsat for støj over et niveau , der tillader almindelig samtale kan hjælpe med at forhindre langsigtede tab af hørelse . Situationer, hvor du bør overveje høreværn omfatter drift af en plæneklipper eller andre græsplæner og haver magt udstyr , deltage i en høj koncert , og enhver erhvervsmæssig eksponering , der indebærer høj maskiner .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.