hvordan man får en flot hudfarve

Alle ønsker smukke , klare og fejlfrit hud . Uanset om du er seksten eller tres , kan du få den bedst mulige huden lige ved at følge nogle få enkle trin hver dag og sørge for , at du er pligtopfyldende , hvad går ind i din krop . Fra regelmæssig rengøring til beskyttelse med solcreme og få den rigtige vitaminer , der tager sig af din hud vil belønne dig med en dejlig hudfarve

Du skal bruge:
Daily Face Wash af dine præferencer
. Daglig fugtighedscreme af dine præferencer .
Solcreme med mindst faktor 15 beskyttelse.
Sunde fødevarer , der fremmer Great Skin .


1 .
Brug en daglig ansigt vask og fugtighedscreme , der er afbalanceret til din hudtype . De fleste hudplejeprodukter er formuleret for mere end én type hud , og du kan vælge, hvilken en der passer bedst til din hud .
For eksempel , for hud , der er fedtet og plaget med pletter , Clean Clear daglige ansigt vask , og som ledsager fugtighedscreme er et godt valg . Husk altid at rense dit ansigt efter iført makeup som omsorgssvigt i dette område kan føre til pletter og tilstoppede porer .
Udnyt en udrensning Body Wash og fugtighedscreme formuleret for din hud også.
2 .
Bær solcreme hver eneste dag . Selv hvis du ikke har planer om at gå ud i solen , kan skadelige UV- stråler komme til din hud , selv når du er indendørs . Solskader kan forårsage solpletter , fregner , rynker og endda hudkræft . Iført solcreme hver dag bidrager til at bekæmpe de skader solen kan forårsage .

3 .
Drik masser af vand hver dag . Eksperter anbefaler mindst otte glas om dagen , med otte ounces vand . Drikkevand hjælper skylle kroppen af toksiner og renser din hud . Ingen vitale organer kan fungere optimalt uden vand og vores hud er vores kroppens største organ .
Drikkevand efterfylder og hydrater huden , hvilket giver den en sund glød og klar teint . Hvis vandet ikke er din favorit drink i verden , kan du prøve at tilføje et twist af citron eller kalk at gøre det mere velsmagende .
4 .
Spis sunde fødevarer , der gavner din hud . Green , bladgrøntsager er et godt valg og bør indtages hyppigt. Hele fødevarer som frugt og grøntsager , bønner og bælgfrugter er også godt for huden . Vitamin A , K og B er alle store for huden og fjerne mørke rande , selv hudfarve og hjælpe med at forhindre pletter og aldring pletter .
Omega 3 fedtsyrer er også fantastisk til huden og kan findes i fødevarer som fisk og andre skaldyr . Spise en sund og afbalanceret kost kan forbedre udseendet af din hud .
5 .

udnytte særlige behandlinger for tør eller beskadiget hud . Uraffineret , ren Shea Butter er et fantastisk produkt til tør og skadet hud . Faktisk har det vist sig at bekæmpe ældningstegn , tør hud , pletter og selv accelererer healing i små hudirritationer , såsom bug bid eller hudafskrabninger .

gode råd og advarsler


 • Undgå fødevarer, der er dårligt for din hud , såsom dyb-stegt mad eller dem fyldt med sukker og mættet fedt . Undgå rygning , overeksponering for solen og andre elementer , der er dårlige for huden så meget som muligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.