hvordan man har sikker sex hele tiden

Medmindre du har været gift i 20 plus år , og 100 % helt stoler på din partner , sikker sex er noget, man bør tænke på hele tiden

Du skal bruge: .
Antikonceptionsmidler
Gode valg .
Ansvar .1 .
være ansvarlig er det første skridt til at være sikker , når der dyrker sex . Hvis du har noget ansvar , så har du ingen virksomhed , der har sex med nogen, men dig selv.
2 .
Kondomer , kondomer og meget mere kondomer . Hvis du ikke har råd til at købe kondomer , så gå til din lokale skadestue eller klinikken og bede om nogle . Hvis du ikke har nogen måde at få kondomer , så skal du ikke have sex i første omgang . Dette er , hvor gensidig onani er praktisk .
3 .

Sørg for at hun er på p-piller , har haft den skudt eller har en spiral . Der er for mange uønskede børn i verden i dag , vi helt sikkert ikke har brug for længere. Vær opmærksom på, at disse særlige kvindelige piller kun give sikkerhed mod graviditet , ikke mod seksuelt overførte sygdomme .
4 .
ikke altid antage, at det er helt op til den mandlige til at give sikker sex scenarier . Hvis du kan spille , kan du give et så godt . Mænd og kvinder, både som er seksuelt aktive , bør altid bære kondomer rundt .
5 .
Pluk og vælge klogt . Tror ikke , at din kommer til at være sikker , hvis du går til en bar eller klub og vælge den flotteste person der for at gå hjem med . Sandheden være kendt , at personen var der aftenen før sidste gør det samme . Hvis du kan lide en nat står , skal du vide, at de er sunde . Må ikke narre af godt udseende , træffe gode valg , eller det kan betyde dit liv .

6 .
Hold dig væk fra stoffer og alkohol , hvis du er fast besluttede på at have sex . Begge poster bringe på glemsomhed , glemsomhed er ikke noget, du vil rundt , når de forsøger at holde sikker .
7 .
Hold alle seksuelle legetøj rent og lægge væk , når den ikke er i brug . Bedste ting at gøre er at bruge dem, desinfektionsmiddel klude på din voksne legetøj . Dræber alle bakterier og bakterier med blot en klud.
8 .

Sidst men ikke mindst , hvis du har anal sex være sikker på at have din partner bruger kondom på alle tidspunkter. Huden er meget mere tyndere og kan blive smittet meget hurtigere . Aldrig har vaginal sex efter anal sex , indtil du har renset dig selv eller ændret kondomer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.