hvordan man justerer computer ergonomi for overvægtige mennesker

Dette er et emne , der ofte listede omkring . Facility managers , og ergonomiske bedømmerne ønsker ikke at kalde nogen fedt , så der er en tendens til ikke forklare , hvad justeringer er særligt relevante for en person, der overvægt

Du skal bruge: .
Store og Tall stol
. Split eller bølger tastatur.
Lumbale .1 .
Få en justerbar kontorstol lavet til en større person .
fleste kontorstole er designet til den gennemsnitlige person . Hvis du er betydeligt overvægtig , du har brug for en , der er bred nok mellem armlæn , og stærk nok til at støtte dig . De fleste af de store producenter gør specialitet ergonomiske stole til overvægtige . Spørg din facility manager , hvis dit kontor har en til rådighed, eller shoppe rundt efter et hjem kontorstol .
2 .
Få en buet eller delt tastatur .
Når nogen er stor omkring midten , betyder det , at når deres arme hænge på deres sider , vil deres albuer blive længere ud end deres skuldre . På en mager person albuerne ville være under skuldrene . Hvad dette betyder , at når du skriver på en lige tastatur , en overvægtig person bøjer deres håndled sidelæns væsentligt mere . Håndled ikke holde op godt i denne stilling . En delt eller Wave Keyboard vil hjælpe med at holde håndleddene lige for alle , men er mere behov for en overvægtig person . Håndled er mindst understreget på omkring den plads, de er i , når armene hænger lige ned .
3 .

Arbejde omkring en stor mave .
En særlig stor mave kan gøre det svært for en person at komme tæt nok på overfladen tastaturet og musen er tændt. Ideelt set bør du vil have albuerne i samme position , de ville være på , hvis armene hænger i siderne . Nå frem stammer skuldrene . Hvis dette er et problem , kan det være bedst at bruge et værk overflade, kurver rundt i kroppen , og et tastatur , der deler sig i to stykker . Det er bedst , hvis arbejdet overfladen har en afrundet vandfald kant . En hård kant kan grave i armene eller håndled og forårsage personskader .
4 .
Du kan bruge en lumbal pude .
Desværre har de fleste tunge ergonomiske kontorstole er i øjeblikket bygget uden betydelig lændestøtte . En god måde at kompensere for dette er med en pude , der stropper på stolen . Det er et spørgsmål for alle, men en tendens til at påvirke den overvægtige oftere , fordi store bagende tendens til at svare til et større rum over bagenden , som ikke rører ryglænet . Ideelt set bør du vil have hele ryggen støttes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.