hvordan man kan få rent drikkevand med den kogende rensning metode

Et rent drikkevand kan være truet af en elektrisk strømsvigt eller oversvømmede godt . Hvis du opdager, at under en strømafbrydelse , bliver din vandsystem trykløst ( dvs. der er en dråbe i vandtryk , når du tænder en vandhane eller flush et toilet ) , så er det stærkt anbefalet af Institut for Miljø Kvalitet der du ikke bruger din vandforsyning uden at ansætte en dokumenteret rensning af drikkevand metode .
Bølling det forurenede leveringen er en teknik for at opnå rent drikkevand . Gøres ordentligt , kogende vil ødelægge ethvert farligt mikroorganismer huser i det forurenede vand . Denne proces er let at gøre , og det kan potentielt redde dit liv i en nødsituation

Du skal bruge: .
en brændeovn
en gryde .
2 rene beholdere .1 .
Tag en gryde og fyld den med forurenet vand , så meget som ønsket .
2 .

Sæt vandfyldte gryde på komfuret . Tænd brænderen på høje og vent til vandet er begyndt at koge . ( Den kogende Processen begynder, når du ser vandet bobler . )
3 .

at sikre , at du ender op med rent drikkevand , koge vandet i mindst 2 minutter . Dette er vigtigt for at gøre sikkert, at alle de farlige mikroorganismer er døde , og vil ikke skade dit helbred .
4 .
Sluk for ovnen brænder og lad vandet afkøle som ønsket .

5 .
Hæld den nyligt rent drikkevand frem og tilbage mellem to sanitære containere et par gange . Dette vil gøre det muligt frisk ilt for at cirkulere gennem vandet , bidrage til at forbedre smagen . Og det er alt der er at afslutte det kogende metode til rensning af drikkevand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.