hvordan man kan forstå skeletsystemet

Det menneskelige skelet -systemet er et fænomen studeres intenst af læger , fysioterapeuter , tandlæger , atletisk trænere , personlige trænere og mange andre mennesker i sundhed og videnskab felter . Skeletsystemet består af samtlige knogler fundet i den menneskelige krop , som giver udlæg steder for de fleste af musklerne . Skeletsystemet er rammen af kroppen , og de centrale dele af kroppen til at støtte bevægelser og vægtbærende af det menneskelige legeme

Du skal bruge: .
Anatomi og fysiologi informationA 3- D skelet ( frivillig) En billede af et menneske skelet ( både foran og bagpå visninger ) .

hvordan man kan forstå Skeletal System


1 .
Lær, hvordan knogler dannes . For at gøre dette , skal du nødt til at forstå både den mikroskopiske og makroskopiske struktur af ben . Dette omfatter forståelse af osteoblaster ( celler , der vokser ben ) , osteoklaster ( celler, der kan slippe af ben ) , forskellen mellem svampede knogle , den endosteum (indre lag af knogler ) , og periosteum (ydre lag af knogler ) .


2 .
Huske de forskellige former af knoglerne findes i den menneskelige krop og forstå , hvor i kroppen hver type er fundet . Sammen med memorization af figurerne af ben , bør du også lære de forskellige dele af de lange knogler , og hvad de enkelte dele gør for at hjælpe knoglen vokse og udvikle sig .
3 .
Break ned skeletsystemet og lære det afsnit for afsnit . Start med at lære kraniet og dens knogler . Du bør lære kraniet knogler fra alle vinkler og også være i stand til at identificere knoglerne i kraniet se ned i kraniet med kalot fjernet .

4 .
Lær de forskellige knogler , der gør op rygsøjlen og brystkassen ( lære hele brystkassen af kroppen ) , og forstå forskellene mellem de forskellige typer af ryghvirvler og hvor mange af hver type findes i rygsøjlen .
5 .
Lær appendicular skelet næste . Det er bedst at lære arme og ben sammen , fordi mange af knoglerne i den øvre og nedre ekstremiteter parallelle hinanden .

gode råd og advarsler • Vær opmærksom af specialiserede områder af knoglerne , hvor musklerne vedhæfte . Dette vil hjælpe dig senere , når du arbejder på at lære det muskulære system i form af vedhæftede filer og oprindelse.
 • Forsøg ikke at huske alle knogler på samme tid . Arbejde på at lære dem i grupper . For eksempel lærer knogler af lemmerne , fordi der er mange ligheder mellem arme og ben , derefter gå videre til at lære knoglerne i brystkassen , og derefter videre til hovedet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.