hvordan man kan hjælpe teenagere stoppe med at ryge

Teen rygning har været faldende i de sidste ti år som anti-rygning reklame er steget , men der er stadig teenagere , der begynder at ryge, og har svært ved at holde op at ryge . Du kan hjælpe en teenager rygestop ved at følge nogle enkle trin
en .
Opbevares teenagere ud af situationer , der kan friste dem til at ryge. Fortæl dem, at blive omkring mennesker , der ryger , vil gøre det sværere at bryde den rygning vane . Har dem fortælle deres venner , der ryger , at de kan tale med rygere via telefon , tekst eller internet , men kan ikke se dem personligt , medmindre rygere er enige om ikke at ryge omkring dem . Hvis de har " venner ", som latterliggør dem eller få dem til at føle uncool , fordi de har besluttet at holde op , bør de holde sig væk fra disse personer .
2 .
Model adfærden for teenageren . Hvis du ryger , forsøger at stoppe for at troværdigt demonstrere den ønskede adfærd til teen . Giv masser af moralsk støtte og ros , selv om teen glider op og har en cigaret . Forklar , at teen kan komme tilbage på vognen , og at lejlighedsvise bortfalder er fælles , når rygestop .

3 .
Har teenagere søge opmuntring og have travlt . Tyder på, at de fører en dagbog , der registrerer deres stop-ryge indsats . Fortæl dem at bede om opmuntring fra deres støttende venner . Tag dem til ikke-ryger steder , såsom film , The Mall , sportsbegivenheder , restauranter og danse . Få dem travlt til at holde deres tanker væk fra rygning .
4 .
Tilskyndelse teenagere til at starte en øvelse program . Dette har flere fordele, herunder at sætte dem i selskab med sundheds-bevidste mennesker , holde deres sind off rygning , og forbedring af deres kondition . Hvis deres kost er mindre end afbalanceret , foreslår, at de tager et dagligt tilskud , der omfatter vitamin A , E , C og B-vitaminer . Beta-caroten ( vitamin A ) har vist sig at reducere nogle af de skadelige virkninger af rygning og kan støtte kroppen i bedring.
5 .

Tag teenagere til en læge, der kan ordinere medicin , der kan gøre det lettere at stoppe med at ryge . Medicin som theophyllin ( Theo -24 ) , vareniclin , bupropion ( Zyban , Wellbutrin ) og nikotin plaster kan leveres med en recept . Journal of Consulting og Klinisk Psykologi offentliggjorde en undersøgelse , der viste , at teenagere , der brugte plaster var lige så vellykket som voksne til at stoppe rygning . Vær sikker på at drøfte bivirkninger og interaktioner , før du starter teenagere på en ny medicin .
6 .
Prøv en over -the-counter ryge-ophør produkt . Blandt OTC produkter , der kan støtte teenagere i at sparke rygning vane er nikotin tyggegummi , sugetabletter og nasal inhalatorer . Vær sikker på at tjekke med en læge , før din teenager begynder at bruge nogen af disse produkter .
7 .
Tilskynde din teenager ikke at give op . Rygestop er en vanskelig proces , men den fysiske abstinenser normalt ikke vare længere end tre uger. Forklar teenagere at rygestop indebærer en psykologisk proces samt den fysiske én. Hjælp dem med at overvinde den psykologiske afhængighed ved at foreslå de bruger visualisering teknikker som at "se " sig selv som en ikke-ryger eller " se " deres lunger lyserøde og klare . Fortæl dem til at tage denne proces en dag ad gangen . Hvis de kan komme igennem en dag , måske de kan komme igennem den næste .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.