hvordan man kan overvinde en tobaksmisbrug

Overvinde en tobaksafhængighed kræver en god portion vilje og tålmodighed . Det er en af de vanskeligste stoffer at trække sig ud , både fysisk og psykisk , men mange mennesker har fundet en måde at skodde deres sidste cigaret . Nogle har været med at ryge for blot et par år , andre opretholdt et livslangt vane og det lykkedes i at holde op . Forberedelse til rygestop kan virke skræmmende , og der vil være perioder med ubehag , men de vil passere , og efterlade dig med en sundere fremtid .
1 .
Køb stop-ryge hjælpemidler . Der er en række produkter til rådighed til at lette ubehag af fysisk trække fra tobak . Nikotinplastre og tandkød er populære , men der er også te og andre retsmidler , der kan hjælpe . Gøre lidt forskning eller tale med din læge om , hvad der ville fungere bedst for dig.
2 .
Deltag i et rygestop klasse . Spørg på dit lokale sundhedsmyndigheder hjemsted, hvis der er nogen rygestop klasser i dit område . De kan være placeret på hospitaler eller undertiden på community centre eller colleges . Disse klasser er designet til at fremlægge oplysninger om , hvordan man op med at ryge i en støttende atmosfære med andre, som er at holde op med .

3 .
Gå til Nicotine Anonymous møder . Disse er gratis support gruppe møder, hvor folk kan mødes og diskutere deres erfaringer omkring at give en tobaksafhængighed . Nikotin Anonym er baseret på en 12-trins inddrivelse program og er åndeligt baseret , men ingen specifikke religion er anerkendt i litteraturen .
4 .
Deltag i en gym eller anden fitness program . Dette vil bidrage til at afhjælpe nogle af de fysiske stress af at holde op og hjælpe fortsætte en forpligtelse til at din generelle sundhed . Du kan blive glædeligt overrasket over, hvor hurtigt din krop begynder at helbrede efter blot en kort tid ved at holde op med at ryge.
5 .

bruge akupunktur . Akupunktur har vundet mere popularitet i de seneste år som et brugbart redskab i bestræbelserne på at lindre symptomer på nikotin tilbagetrækning. Tjek med din forsikring udbyder som nogle nu give akupunktur , der skal dækkes .
6 .
Opretholde en sund kost . Mange mennesker vil erstatte cigaretterne med andre stoffer , mens de er på vej gennem de tidlige stadier af at holde op . Hvis du kan , så prøv at træffe sunde valg på dette område . I stedet for slik eller slikkepinde , kan du prøve at have frisk frugt , grøntsager eller nødder rundt til mellemmåltid om .
7 .
Tag det roligt på dig selv. Lad dine venner og familie ved, at du er at holde op , så de kan være støttende . Skema ting, der vil være behagelig og afslappende , mens du er i dit første par uger af at holde op . Med de penge du vil spare fra ikke ryge , forkæle dig selv med en aften i byen med vennerne , en tur til spa eller planlægge en massage , du fortjener lidt forkælelse i løbet af denne periode .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.