hvordan man kan spare computer printerblæk

Hvis du ejer en hjemmecomputer og printer , du ved , at omkostningerne til printer blæk kan få dyrt . Dette gælder især , hvis du har flere mennesker, der bor i hjemmet , der kan lide at udskrive flere dokumenter . Her er flere enkle ændringer, du kan gøre, at der virkelig vil tilføje op til en masse besparelser og giver dig mulighed for at spare på blækpatronerne i din computer printeren

Du skal bruge: .
Printer
. Computeren.


1 .

Spørg dig selv " Behøver jeg virkelig brug for at udskrive denne ud ? " Hvis du blot ønsker at huske en hjemmeside , kan du prøve at skrive det ned på en notesblok ved siden af computeren eller et bogmærke på sitet. Du behøver ikke at udskrive en skærm bare fordi du kan .
2 .
Gør det til en vane kun udskrive i sort og hvid . Dette gælder især for din hjemmecomputer printere . Når du begynder at udskrive , på Udskriv dialogboksen , vil der normalt være en mulighed for at udskrive i sort /hvid eller kun udskrive farvebilleder i sort og hvid . Når du gør dette, vil du i høj grad spare din farve blækpatron , som ofte er dyrere at udskifte end sort patroner .
3 .
Før du udskriver en webside eller et websted , skal du gå til Fil-> Vis udskrift for at se, hvor mange sider der rent faktisk vil udskrive. Du vil opdage, at dokumentet vil blive fire sider lang , men du behøver kun den første side . Så når du rent faktisk udskriver , skal du vælge at " udskrive side 1 af 1 " . Gør dette i stedet for at udskrive hele dokumentet vil spare blæk på sider , som du ville smide væk alligevel .

4 .
Hvis du kun er interesseret i en bestemt del af en webside , don ' t udskrive det hele. I stedet vælger kun den tekst , du vil udskrive ved at holde venstre museknap og trække det markerede område for at dække teksten. Så når du udskriver , skal du vælge den indstilling, der siger " Udskriv markering ". Dette vil udskrive kun de udvalgte områder på skærmen .

gode råd og advarsler


 • Ikke alene vil ovenstående tip hjælpe dig med at spare på blækket i din printer patroner , men De vil også hjælpe dig med at spare papir så godt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.