hvordan man kan være en del af en betalt forskningsundersøgelse

Lære at være en del af en betalt forskningsundersøgelse .
Er du studerende på udkig efter måder at tjene ekstra penge ?
Har du mistet dit job , eller blot søger ekstra indtægter til at betale dine regninger ?
Du kan tjene ekstra penge ved at blive en del af en betalt forskningsundersøgelse . Hvis du vil vide mere , så læs videre
1
Typer af betalte Research Studies

Der er flere måder, du kan blive en del af en betalt forskningsundersøgelse . Du kan udfylde spørgeskemaer eller deltage i fokusgrupper online med henblik på markedsundersøgelser . Du kan også deltage i person for kliniske forsøg , som kan indebære afprøvning af nye lægemidler eller andre former for forskning .
to .

Betalt undersøgelser og fokusgrupper
Der er bogstaveligt talt tusindvis af sites, der tilbyder betalt undersøgelser og fokusgrupper , som du kan tilmelde sig. Mange af de steder er gratis at deltage , men nogle kræver et gebyr for at tilmelde dig , og disse bør formentlig undgås . Du ville være klogt at være mistænksom overfor en websted, der vil have dig til at give en service og betale for det .
Find dem, der tilbyder reelle kontanter via Paypal eller en lignende betalingsmetode . Websteder, der tilbyder point vil ikke betale dine regninger , og du normalt har til at tjene en umulig antal point til , før du kan indløse dem for endnu en ganske lille præmie . Tilsvarende , websteder, der tilbyder gave kort til dine tjenester er ikke meget brug for folk, der har brug for at tjene rigtige penge , og gavekort , der tilbydes er for butikker efter eget valg .
3 .

Clinical Trials
anden type betales forskningsundersøgelse er medicinsk forskning . Der er stor efterspørgsel efter kvalificerede personer , som er villige til at deltage i kliniske forsøg . At finde kliniske forsøg i dit område , kan du bede din egen læge , eller tjekke opslagstavler på hospitaler og universiteter . Der er også en stor mængde information til rådighed online om kliniske forsøg i alle områder og lande . Der er undersøgelser , der kræver raske mennesker uden medicinske tilstande samt dem for mennesker med særlige medicinske tilstande. ( For eksempel , allergier astma eller gigt )
4 .
at finde betalt forskningsundersøgelser til at deltage i skal du holde øjnene åbne . Søg via steder som Craigslist , der er klassificeret annoncer , medicinalfirmaet hjemmesider , osv. Du bør også holde øje med , når du er ude og omkring og lytte til radioen . Ofte vil du bare komme på tværs betalt forskningsundersøgelser bare ved at kigge ud for det . Du kan også tjekke med din lokale skoler .

5 .
Uanset hvilken type betalt forskningsundersøgelse du vælger at deltage i , skal du sørge for at " læse det med småt " , før du fortsætter . Vær sikker på , at du er villig til at gøre hvad der forventes af dig , og at beløbet for betaling er umagen værd .
Mens du her er være sikker på at tage et kig rundt for at få flere oplysninger og tips om betalt forskning undersøgelser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.