hvordan man op med at ryge cigaretter og ophold røgfri

Ryge cigaretter er en afhængighed , som mange mennesker har svært ved , hvis ikke umuligt , at overvinde . Som en ex- ryger der røget 2 pakker cigaretter om dagen , ved jeg de udfordringer, man står , når de forsøger at sparke vane for evigt. Hvis du tænker på at holde op med at ryge og har brug for et par tips , så læs videre . Jeg håber, at disse hjælpe dig så meget , som de gjorde mig
1
Når du endelig beslutter at holde op. rygning , og virkelig ønsker det , fastsætte en afslut dato . Gør det et par uger i forvejen , så du kan forberede sig til den store dag . Markere op med at ryge dato på en kalender og fortælle folk tæt på dig , når du planlægger at holde op med at ryge . Vælg en særlig dato eller den første dag i ugen . Jeg faktisk valgte at stoppe med at ryge cigaretter på en fredag , fordi weekenden er lettere at komme igennem røgfri snarere end med de belastninger på arbejdspladsen, for mig .
2 .
Lav en liste over dine grunde til at holde op med at ryge. Vil du have flere penge ? Lugt bedre og trække vejret bedre ? Har mere energi til at lege med dine børn ? Uanset dine grunde til at holde op med at ryge , så skriv dem alle ned . Holde listen synlig på alle tidspunkter. Lav en kopi til at hænge over hele dit hus , bil og kontor . Du skal bruge det senere til at se på , når du har en trang til at ryge . . . det vil minde dig om hvorfor du vælger at stoppe med at ryge .

3 .
Kom op med måder til at behandle din trang . Hvad der udløser dig til at ryge ? Er er stress , drikke kaffe eller alkohol , eller visse tidspunkter om dagen ? Lav en liste over alle dine rygning udløser . Ud for hvert udløse , skal du oprette en løsning . Hvad kan du gøre i stedet for at ryge en cigaret for at hjælpe dig igennem denne hårde tid ? Kan du gøre noget andet med dine hænder som bruger en stressbold ? Kan du tygge på et strå at mindske spændingen og trang ? Komme med en løsning på cravings , der ville hjælpe dig med at undgå rygning. Holde denne liste handy til enhver tid at gennemgå , når en trang hits .
4 .
Forbered dig på at holde op med at ryge. Bruge de næste par uger at rydde op dit hjem , bil , og alle andre steder , du normalt ryger . Kig ind understøttende elementer , som vil hjælpe dig til at ryge som Chantix , Nicoderm , eller Nicorette tyggegummi. Hvis du har planer om at holde op med u00BBkold tyrkeru00AB , sørg for at have masser af sukkerfrit tandkød og sukker fri slik på hånden . Må ikke vente til natten før for at forberede dig selv eller vil du ikke være så klar som du skal være helt holde op med at ryge.
5 .

Natten før den store rygestop dag , smider enhver askebægre , at du har brugt , og være sikker på at ryge din sidste cigaretter eller smide dem ud før de går i seng . Giv ikke dig selv nogen grund til at ønske at ryge en cigaret første ting næste morgen . Skift din sædvanlige vaner hvis det er nødvendigt . For eksempel: Hvis du drikker kaffe om morgenen , undgå det; hvis du ryger , når du først komme ind i bilen , sætte en pind af tyggegummi i munden . . . osv. Prøve at gøre tingene anderledes , og du vil være i stand til at overvinde den vane at ryge .
6 .
Nyd dit nye liv som en ikke-ryger . Mærke til, hvor meget bedre du kan ånde , hvordan god mad smager , og hvordan du kan lege med dine børn eller endda motion bedre . Drik masser af vand til at fylde det tomrum af at ville spise , fordi du ikke længere har cigaretter til at sætte i munden . Tygge tyggegummi og sukker fri slik hele tiden , hvis du bekymre dig om at få vægten ved at spise mere . Tag dybe indåndinger , når tingene bliver svære , og din trang til at ryge , vil passere .

gode råd og advarsler


 • Hold din mund ren og frisk . . . børste tænder efter hver måltid for at undgå at ryge efter at have spist eller altid har tyggegummi ved hånden .
 • Tilbring tid på steder , der ikke tillader rygning . . . restauranter , museer , en ikke -ryger vens hus . . . osv.
 • Fortæl mennesker du elsker og stoler på, at du er at holde op med at ryge , så de kan støtte din beslutning og øge din tillid til at holde op .
 • Mange mennesker , der har prøvet utallige gange for at stoppe med at ryge og har ikke haft held har prøvet laser behandling eller akupunktur . . . kontrollere, om et rygestop klinik i nærheden af dig .
 • Hvis du smutte op og røg en cigaret , ikke giver op og begynder at ryge igen . . . det tager mange forsøger at stoppe med at ryge og du behøver ikke at være hård ved dig selv . . . bare fortsætte , som om du aldrig har haft , at cigaret .
 • Når du bruger medicin til at stoppe med at ryge , skal du sørge for at konsultere en læge , før hånd , der skal sikre, at medicin er det rigtige for dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.