iso advarselsskilte

ISO står for International Standards Organization , der udgiver ISO 3864 , den verdensomspændende standard for sikkerhed farver og skilte . Denne globale design benchmark baseret på farver , billeder og nogle gange ord til at advare offentligheden af sikkerhedsrisici

Farebetegnelse


En af de tre hovedkategorier af ISO advarselstegn er fareidentifikation . Hazard tegn har en gul baggrund med en sort trekant , inde i hvilket er et skilt, der angiver de specifikke sikkerhedsrisiko. For eksempel , advarer en zig-zag pil , der peger nedad i en sort trekant af et elektrisk fare .

Forbud


Den anden hovedkategori er forbuddet tegn , som har en hvid baggrund med en rød cirkel og en diagonal linje, der løber gennem cirklen . Inde i rød cirkel er et sort billede angiver en handling, som bør undgås , eller et objekt, som udgør en sikkerheds- eller offentlig trussel og ikke kan bringes ind i et område . Eksempelvis viser et billede af en flamme inde i rød cirkel med en skråstreg , at en åben flamme ikke kan være hvor som helst i nærheden af denne hjemmeside .

Obligatorisk Action


Den tredje type af ISO advarsel er en obligatorisk handling tegn , som angiver , hvilken handling du skal tage af hensyn til sikkerheden . Denne type tegn har en blå baggrund med en hvid cirkel på den , inde i som er et hvidt skilt , der angiver direktivet . For eksempel viser et skilt med et billede af handsker inde i cirkel, beskyttelseshandsker bør advare .

Kombinationer


For at være så konkret som muligt , kan ISO tegn kombinere billeder og ord til angivelse af fareidentifikation og forebyggende foranstaltninger for at tage . For eksempel kan et tegn kombinere et signalord , såsom " Danger ", " Advarsel " eller " Forsigtig ", med et billede , som en " No Smoking ", med mere information i tekstform på siden eller under forbuddet billede til at forklare sikkerhedsrisiko , der ville følge af at ignorere forbudet.

Andre typer

I et sted, hvor der er en mangfoldighed af sprog , en kombination ISO tegn på, at kun bruger billeder med en signalord på toppen er sandsynligt at dukke op. For eksempel kunne et tegn læse " Advarsel " på toppen , og omfatter fareidentifikation , forbud og påbuds symboler under , såsom et billede til elektrisk fare , et billede der forbyder røre med bare hænder og et billede mandat brug af handsker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.