muligheder for at ryge

Omkring 50 millioner amerikanere røg cigaretter . Denne dødelige vane dræber omkring 440. 000 af dem hvert år . Mange mennesker forsøger at holde op hver dag og med god grund . Rygning er en vigtig faktor i et væld af betingelser , herunder lunge -og mange andre typer af kræft , emfysem , højt blodtryk , og vedvarende hoste . Cigaretter også mar fysiske udseende ved gulfarvning tænder , der forårsager rynker og generelt hurtigere aldring . Stigende omkostninger samt øget social stigmatisering også motivere beslutninger om at holde op . Flere muligheder er til rådighed for hjælp til rygestop . Ikke alle muligheder vil arbejde for alle , og mange rygere at stoppe og starte flere gange , men med udholdenhed , kan du give op vane for god <. h2 > Cold Turkey
Afslutning uden nogen form for støtte kaldes kold tyrker . Denne metode kan medføre kraftige abstinenssymptomer, som kan være udfordrende , men nikotin generelt forlader systemet i et par dage . Gradvis skære ned på antallet af cigaretter røget over tid , før fuldstændig standsning kan øge dine chancer for succes med denne metode .

nikotinerstatningsterapi


NRT giver reguleret doser af nikotin , som giver brugeren mulighed for langsomt at vænne sin krop ud nikotin og mindsker samtidig abstinenssymptomer . Behandlingerne begynder med en bestemt dosering , der falder med tiden. Dette giver brugeren mulighed for med tiden at give op med at ryge for godt uden at blive udsat for ubehag af den kolde tyrker -metoden . Mennesker, der bruger denne metode , skal være opmærksomme på farerne ved rygning , mens du bruger disse behandlinger. Det er muligt at tage en overdosis på nikotin . Nikotin plaster er den mest almindelige NRT , men sugetabletter , gummer , inhalatorer og næsespray er også tilgængelige.

Pharmaceutical Aids


bupropionhydrochlorid , også kendt som Zyban , har været anvendt med succes til at bremse lysten til at ryge . Det er et antidepressivt middel , som letter de negative bivirkninger af nikotin tilbagetrækning . Vareniclin tartrat , også kendt som Chantix , aktiverer nikotin receptorer i hjernen og reducerer cravings . Det blokerer også tilfredshed stammer fra ryge cigaretter . Chantix har en god track record , men mange rapport stoffet forårsager kvalme og andre bivirkninger .

Akupunktur


Undersøgelser har vist beskedne fordele ved akupunktur , men mere forskning skal gøres for at bevise , at det hjælper rygere slutte . Akupunktur er foregav at stimulere visse energiprodukter punkter på kroppen og hjælpe rygere mindske de negative effekter fra at holde op som rystesyge , trang , og irritabilitet , derfor gør det nemmere at stoppe helt .

hypnose

Hypnose kan defineres så koncentreret afslapning . I en helt afslappet tilstand , er en meget åben over for forslag . I denne tilstand , kan nye tanker og ideer blive imponeret på det ubevidste sind , uden at det bevidste sind blander . Dette kan give rygerne til at omprogrammere deres sind . Hypnoterapi er en gyldig og accepteret praksis for frigivelse og afdække mentale blokeringer . Undersøgelser har vist en 66 procent succesrate i at hjælpe rygere slutte. Men mange læger ikke synes, der er stærke beviser til at støtte dette .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.