ohsa krav

Occupational Safety and Health Administration er en division af den amerikanske Labor . Målet med OSHA er at give en sikker og ikke-farligt arbejdsmiljø for alle arbejdstagere . Gennem sine standarder , er dens mål at forebygge dødsfald , sygdom og skader , der kunne ske i arbejdsmiljøet . Det håndhæver regler og bestemmelser for at sikre, at visse sikkerhedsforanstaltninger er opfyldt

Historie


Occupational Safety and Health Act blev underskrevet af præsident Richard Nixon på 29 december 1970 . Daværende udenrigsminister Labor James Hodgson var stor del af ansvaret for at forme de love omkring handling . Dette skabte Occupational Safety and Health Administration , hvilket bidrog til at skabe regler og forskrifter for arbejdstagere over hele Amerika . Bestemmelser er blevet gjort siden induktion af agenturet for at fortsætte med at give medarbejderne den bedste beskyttelse. Carter administration tilføjet " sund fornuft prioriteter. " Ifølge USA's Department of Labor , var prioriteter: (1 ) at få seriøst alvorlige farer; ( 2 ) forenkling af reglerne og afskaffe unødvendige regler og ( 3 ) at hjælpe USA 's små virksomheder kan spare penge og menneskeliv

Konflikter med . OSHA


Mange arbejdsgivere har hævdet omkostningerne ved OSHA. Der er mange påstande , at omkostningerne til vedligeholdelse af standarder og de involverede uddannelse er alt for dyrt . Den maksimale straf for at bryde reglerne er en forseelse med seks måneder i fængsel . Fagforeninger hævder , at Arbejdsmiljøagenturet mere hengiven til den faktiske kontrol og mindre til sikkerhed for arbejderne , fordi det tager for lang tid at udvikle nye sikkerhedsstandarder .

forordninger


OSHA har en fortegnelse for hver industri . Det skaber normer for hver enhed , så hver arbejdsplads har sin egen ansvar . Der er generelle industristandarder , søfartens standarder og byggeri standarder. Hver har sit eget sæt af regler for håndhævelse .

Uddannelse


OSHA giver arbejdsgiverne uddannelse materialer for at sikre, at hver medarbejder er opdateret med standarderne. Enhver medarbejder forventes at følge de specifikke standarder for hans arbejdsplads . OSHA Direktoratet for Uddannelse og Uddannelse har en online- bibliotek med henvisninger til at hjælpe med uddannelse . En person inden en organisation kan også drage fordel af det opsøgende program , så han vil være kvalificeret til at undervise i reglerne .

Impact

Den påvirkning, som OSHA har haft på arbejdspladsen har taget de obligatoriske vagter på alle bevægelige dele i et selskab , regler mod blodbårne patogener og brug af personlige værnemidler . Disse og andre forholdsregler har reddet liv , efterhånden som teknologien er blevet mere avancerede og maskiner er blevet mere farlig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.