om coliforme bakterier

Coliforme bakterier er en samlebetegnelse for mange typer af bakterier , hvoraf nogle kan gøre mennesker syge . Det er blevet fundet i fødevarer og drikkevand , og dens tilstedeværelse er en indikator for andre forurenende stoffer . Forurenet drikkevand er en af de førende årsager til sygdom i udviklingslandene

Hvad er Coliforme bakterier ?


Coliforme bakterier er en type organisme er kendt som gram-negative . E. coli , eller Escherichia coli , er en type af coliforme bakterier , at mennesker er oftest fortrolige med .

Hvor finder Coliforme Bakterier


Coliforme bakterier lever primært i tarmene af varmblodede dyr og kommer ud i deres afføring . Fordi coliforme bakterier er til stede i afføring , kan det også findes i jord og vand , hvor varmblodede dyr defecate .

tests for at bestemme , om Coliforme bakterier er til stede


Der er en test for at afgøre, om coliforme bakterier er til stede i vand , kendt som coliforme indekset . Vand er som regel testes for coliforme bakterier , fordi det er en indikator andre typer af bakterier , der kan skade mennesker kunne være til stede i vandet . Kun nogle typer af coliforme bakterier gøre mennesker syge .

Hvordan at slippe af coliforme bakterier , der er til stede i vand


Der er mange måder at rense vand, der er forurenet med coliforme bakterier . Kogende vand, inden drikker det , ved hjælp af en bestemt del af klor blegemiddel til gallons af godt vand og bruge en LifeStraw er eksempler .

Hvad sygdomme er forbundet med Coliforme bakterier Forurening ?

Tilstedeværelsen af coliforme bakterier er ikke nødvendigvis forbundet af sygdom eller sygdom , men der er visse symptomer og sygdomme , der normalt forbindes med vand, der er forurenet med coliforme bakterier . E. coli , diarré , mavekramper , feber , hepatitis og dysenteri er eksempler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.