vandtårn system behandlinger

Byerne er ofte brug behandlinger på sin vandforsyning og opbevar det i vand tårne til en række årsager . Selvom offentligheden er noget kendskab til disse Vandtårnet behandlinger , er det næppe nogensinde tænkt over . Mens nogle kan gøre indsigelse mod behandlingerne , embedsmænd siger, at der er noget galt med processen , og at det kun forbedrer kvaliteten af vand og sundhed til dem, der får deres vand fra kilden

Du skal bruge: .
Suntan lotion med Sun Protection Factor 15 eller higherLip balsam med Sun Protection Factor 15 eller højere .

Årsager


Byer kan behandle vand til en række forskellige årsager . Disse vedrører hovedsagelig spørgsmål om sundhed , men smag og suspenderede stoffer kan også spille en rolle . Mens nogle kan sættes spørgsmålstegn ved fordelene ved behandlingen , siger, at det forringer smagen , har mange kommet til at acceptere dem .

Fluorid


Det er en af de mest almindelige af vand tårn behandlinger og blev populær som tilsætningsstof i midten af det 20. århundrede . Selv om nogle spørgsmålstegn ved sikkerheden af forbrugende fluor , har det været godkendt til brug i vandforsyningen af mange regeringer som en sikker og effektiv forebyggende middel mod huller i tænderne .

blødgøringssystem


Ofte er vandtårn system behandlinger til formål at fjerne hårdhed i vandet . Hårdt vand er simpelthen vand, der har suspenderet stof , der oftest calcium og magnesium . Kemikalier er tilføjet , normalt natrium i form af salt , der fjerner opløst stof. Dette er ikke blot forbedrer kvaliteten af vand til næsten alle anvendelser , herunder forbrug og rengøring , men også hjælper med at beskytte rørene .

Klor


Det almindelige kemiske føjes til vandtårn behandlinger for at dræbe bakterier . Tilføjelse klor i små mængder menes ikke at være skadeligt , men det helt sikkert kan have en negativ effekt på vandets smag . Mens mange klager over smagen , de sikkerhedshensyn, som regel opveje enhver negativ indvirkning .

Fjernelse Behandlinger

I de fleste tilfælde , at fjerne behandlinger er en personlig beslutning . De fleste vandtårn system behandlinger er udført til gavn for samfundet som helhed . Derfor fjerner dem bliver et problem for den enkelte vandet kunde . Filtre kan installeres som fjerner disse behandlinger , herunder fluor og klor . Før du køber , er det altid anbefales at tjekke den konkrete model for at se, om det fjerner disse tilsætningsstoffer , hvis der er ønske .

Andre indstillinger

For drikkevand og madlavning , der er andre muligheder i stedet for at købe filtre . Indkøb vand på flaske er en mange mennesker vælger . Dette vand er trukket fra andre kilder end kommunale systemer , og derfor er fri for de tilsætningsstoffer, der almindeligvis findes i vand fra hanen .

Alternativer til Water Towers

I nogle tilfælde kan kommunale vandsystemer ikke bruge tårne på alle . Vandtårne giver en måde at give tryksætning til hele systemet . Pumperne kan også opnå det samme . Hvis en by er nær en stor højdeændringer og har en forhøjet reservoir , der giver næring til systemet , kan vandtårne ikke være behov for enten. I alle tilfælde , er fortsat behandling af vandet næsten den samme.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.