virkninger af nikotin plaster

Nikotin plaster er en af de mest populære stop-ryge hjælpemidler . Det frigiver nikotin ind i kroppen uden alle de andre giftige kemikalier, der er i cigaretter . Fordi patch brugere gradvist trin ned til lavere nikotinplastre , kan de aftage nikotin uden at blive påført den intense cravings , der ofte kommer med forsøg på at stoppe med at ryge kold tyrker

uønskede virkninger


Den nikotin plaster sender en lind strøm af nikotin i brugerens krop . Mængden af nikotin er mindre end brugeren ville få ved at ryge cigaretter , men det er nok til at tage brodden af nikotin cravings , der kommer med cigaret tilbagetrækning . Nikotin i kroppen forårsager dopamin , et kemikalie, der gør folk føler sig godt , til at blive frigivet i hjernen . Den nikotin i plaster hjælper fritage cravings at folk får , når de trække sig tilbage fra nikotin i cigaretter .

Hud mave Side Effects


De mest almindelige bivirkninger omfatter ked maver og mindre irritation af huden i områder, hvor plastret er slidt . Nogle mennesker kan opleve hud kløe , snurren eller brænding. For at undgå hudirritation , bør brugerne placere plasteret på en anden del af kroppen hver dag , når de sættes på et nyt plaster . Mindre hyppigt, kan nogle folks hud svulme op eller de kan se rødme , der varer mere end fire dage. I disse tilfælde bør lappe brugerne konsultere deres læge .
.

Brug af plasteret mens man sover


Nogle mennesker har livagtige drømme , hvis de bærer den patch , mens de sover . Nogle finder det livagtige drømme forstyrrende, men andre nyde drømme meget . Nogle mennesker synes, at plastret holder dem vågne om natten . Det er ikke nødvendigt at bære plasteret mens sove . Enhver, der ikke kan lide den måde, at plasteret påvirker deres søvn og /eller deres drømme kan tage plasteret af før de går i seng og lagt på et nyt plaster på efter at de vågner op .

Nikotin overdosis


Nikotin kan øget hjertefrekvens og blodtryk , men som regel det vil ikke ske at lappe brugere . For de fleste mennesker , er mængden af nikotin i patches for lav til at forårsage sådanne problemer . Nogle personer , dog kan få en overdosis af nikotin . Patch brugere , der overholder symptomer på nikotin overdosering bør kalde deres læger . Den sjældne , men alvorlige symptomer omfatter uregelmæssig hjerterytme , hjertebanken , kvalme , opkastning , hurtig hjertebanken , og svaghed .

eventuel senere brug

Forsøg har vist, at brugen af nikotin plasteret har den virkning, faldende postoperative smerte . Patienter plastret var i stand til at kontrollere deres smerter uden at bruge så meget morfin som patienter ikke plastret . Dette har lovende anvendelser for folk , der gerne vil undgå at bruge morfin på grund af dets bivirkninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.