almindelig årsag til madforgiftning

E. coli og salmonella er to af de mest diskuterede årsager til madforgiftning , men andre lignende organismer ( parasitter , vira og bakterier ) også forårsage madforgiftning , også . Men det er ikke kun organisme, er synderen , da toksin fra organismen kan også være skadelige . Og selvom den organisme eller toksinvåben kan være skadelige , skal det først forurene en fødevare , der er blevet indtaget , før du kan opleve madforgiftning

Common Cause


Mad forurening er den mest almindelige årsag til madforgiftning . Vi indtager fra en til tre måltider om dagen , samt snacks , så forurenede fødevarer er vores største risiko-. og den mest almindelige årsag til madforgiftning

Forurening


Der er en række måder fødevarer kan være forurenet . Mange mennesker tror, at der forekommer forurening under tilberedning af fødevarer , men det kan også ske i løbet af voksende proces . Faktisk kan forurening ske ved høst af maden , behandling eller opbevaring af det , samt shipping af det.

Betydning


Nyheden har foretaget historier i de sidste ca vandrende salat arbejdstagere , der lettede sig i meget områder, de arbejdede for at høste på grund af manglende ordentlige faciliteter . Mad forurenet på denne måde producerer E. coli organisme , der er meget svært at dræbe , da salat ikke er en kogt mad , hvilket ville støtte i at ødelægge det farlige organismen .

andre forurenende stoffer


Ud over de mere kendte forurenende stoffer ( E. coli og salmonella ) , er der andre forurenende stoffer, der kan forårsage madforgiftning , også : hepatitis A , Vibrio vulnificus , Shigella , rotavirus , listeria og Clostridium , samt campylobacter , Giardia lamblia , norovira og Staphylococcus aureus .

Faktorer i andre fødevarer forureninger

De fleste folk indser , at rå fødevarer , som ikke vil gennemgå madlavning , før de spises ( salat og rå østers er to eksempler ) er fødevarer, der er lettere forurenet . Og nogle indse , at kød , fjerkræ , æg og selv mælk kan blive smittet, hvis det håndteres forkert ( ikke kogt ved varm nok temperaturer til at dræbe bakterier eller ej opbevares nedkølet ) .

Andre faktorer , der kan spille en rolle i fødevarer kontamineret omfatter : maden er placeret på forurenede overflader eller manipuleret med forurenet redskaber , en fødevare handler med en infektion håndterer fødevarer eller nyser på det , eller maden er forurenet på grund af at være i forurenet havvand eller jord under sin voksende proces .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.