hånd sanitizer oplysninger

Formålet med hånden sanitizer , også kendt som antiseptisk , er at dræbe store mængder af bakterier og vira . Den vigtigste ingrediens i alkohol gnider solgt i USA er isopropanol eller ethanol . Hand renser kan anvendes som supplement til eller i stedet for , at vaske hænder . Undersøgelser viser, at alkohol er mere vellykket end sæbe ved at dræbe bakterier . Alkohol er også mindre udtørring af huden end sæbe

hvordan det Emballeret


Hånd sanitizer kommer i små flasker , der let kan transporteres i en pung eller endog knyttet til en nøglering . Det kommer i gel, skum , væsker og klude . Det kan holdes i alle rum i huset , i et kontor og bil . Brug hånden sanitizer at forhindre vækst af bakterier er så let som at gnide løsning på hænder for omkring 30 sekunder. Når de anvendes korrekt , har hånd sanitizer vist sig at være lige så effektiv som at bruge sæbe og vand .

Sådan fungerer det


Alkohol , den vigtigste ingrediens i hånd renser, bremser udviklingen af bakterier og fjerner virus . Gnide renser på hænder forhindrer også overførsel af bakterier til næse, mund og øjne .

Bruger


Hand sanitizer kan bruges til periodisk håndrens . Det anbefales også til forebyggelse af forkølelse og influenza . Centers for Disease Control og Forebyggelse har endda godkendt hånd sanitizer for at forhindre spredning af svineinfluenza .

Brand Navne


Forskellige mærker omfatter Germ-X , Purell , Sani Hænder og metode . Der er meget lidt variation i de aktive ingredienser i varemærke- sanitizers . Den væsentligste forskel er den metode, hvor produktet er udleveres .

Advarsler

Alkohol er et meget brandfarligt stof . Skal der træffes forholdsregler , hvis du bruger antiseptisk gnider rundt ild og gnister . Yderligere, rapporterede den amerikanske Association of Poison Control Centers 12. 000 tilfælde af forgiftning fra hånden sanitizers i 2006 . Mere end 6. 000 tilfælde blev rapporteret af børn indtagelse hånd renser i 2007 . En 2- ounce flaske hånd sanitizer svarer til 4 billeder af vodka .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.