hvad de skal gøre , hvis du bryder en fluorescerende pære

Fluorescerende pærer sparer energi og holder længere end glødelamper lys , hvilket gør dem en god måde at hjælpe med at beskytte miljøet og sænke dit el- regninger . Desværre , lysstofrør indeholder en lille mængde kviksølv . Kviksølv i kroppen i lang tid , og kan give sundhedsmæssige problemer , hvis for meget ophobes . Selv bryde en enkelt fluorescerende pære kommer ikke til at såre dig , er det altid en god ide at minimere udsættelsen for kviksølv

Ryd Air .


Åbn en eller flere vinduer for at lufte ud i rummet . Forlader værelset , lukke døren og sige det til nogen anden i dit hus at holde sig ude af rummet i 15 minutter . Når pæren brister , kan det sende kviksølvdampe og støv forurenet af metal op i luften . Lufter ud i rummet, inden du rengør vil minimere din eksponering for disse luftbårne forurenende stoffer. Hvis du har en central opvarmnings-eller kølesystem tændt , slukke den , da den kan sprede kviksølv støv .

Forbered dig på at Clean


Find noget at indeholde stykker fra pæren . En metal tin eller glaskrukke med låg , vil fungere godt , da begge kan forsegles . Hvis du ikke kan finde enten ved at bruge en plasticpose . Husk på , imidlertid, at glasskår nemt kan punktere en plasticpose . Du vil også få brug stiv papir eller pap , tape , en våd klud eller køkkenrulle , og hvis du brød pæren på gulvtæppet , en støvsuger .

Grundlæggende Oprydning


Brug pap eller stiv papir til at øse op store stykker af glas og så meget af pulver , som du kan . Hvis du brød pære på gulvtæppet , samle stykkerne op med hænderne i stedet , pas på ikke at skære dig selv . Læg stykkerne og papir i din container .

fjerne støv


Læg et stykke tape på gulvet , klæbrige nedad , på toppen af udslippet . Træk den op og smide det væk i en container . Gentag indtil du har renset op alle af støvet . Hvis du er rydde op i gulvtæppet , arbejde båndet ned i fibrene at komme op af alle de små stykker glas og støv . Støvet er fra fosfor belægning på indersiden af pære . Selv om det ikke er kviksølv , kan det indeholde spor af kviksølv , så rengør det grundigt op .

endelige skridt

Hvis du brød pære på gulvet , skal du bruge en våd køkkenrulle eller fugtig engangsklud til at rydde op resterende spor af støv fra pæren . Smid det væk i din container . Hvis du brød pære på tæppet , vakuum i området. Umiddelbart tømme vakuum taske, når du er færdig . Ellers kan støvsugeren potentielt spredes støv forurenet med kviksølv tilbage i luften.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.