hvad er farerne ved kaliumhydroxid ?

Kaliumhydroxid , som også er kendt som kalium lud eller kaustisk kali , er et kemikalie, der anvendes til fremstilling af visse former for sæbe , et kemikalie , der anvendes som en ingrediens i afløbsrens og en kemisk bruges til at fjerne pels fra et dyrs skjul under lædergarvning proces . Kaliumhydroxid er en stærk base , dog , og der er en række farer forbundet med dets anvendelse

Chemical Reaction


En kemisk reaktion , hvor en eksplosiv eller ætsende gas er frigivet kan opstå, hvis kaliumhydroxid kommer i kontakt med en syre , en ammoniumsalt eller fugtig luft .

Øjenkontakt


Kaliumhydroxid er ætsende og kan forårsage forbrændinger , stærk irritation, svære smerter , hævelse , nedsat syn og /eller i sidste ende blindhed , hvis det kommer i kontakt med en persons øjne .

Indtagelse


Kaliumhydroxid er ikke kun ætsende , men også ekstremt giftigt , så det kan forårsage forbrændinger, diarré , opkastning , stærke mavesmerter , stød og /eller død , hvis det indtages .

Indånding


Da kaliumhydroxid er ætsende , kan det medføre , at et individ hoste , nyse , udvikle vejrtrækningsproblemer og /eller skade den enkeltes lungerne , hvis det inhaleres-mængden af skader afhænger af mængden af eksponering .

Hudkontakt

En borger kan udvikle blærer , brandsår , svære smerter og /eller permanente ar , hvis huden kommer i kontakt med kaliumhydroxid .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.