hvad er farerne ved solarier ?

Solarier har længe været en kilde til kontrovers . Fortalerne hævder, at de tilbyder en mere sikker måde at tan end naturligt sollys , men den amerikanske Food and Drug Administration advarer om, at der er farer forbundet med eksponering for ultraviolet ( UV ) stråling , der administreres af solarier .
solarium , sammen med solen selv, er en rig kilde til UV- stråling , og overeksponering for denne stråling , uanset om kilden er naturlig eller kunstig , kan forårsage en række sundhedsproblemer.

UV Skade


UVA stråler får huden til at tan , fordi de trænger gennem huden på et dybere niveau end deres modpart, UVB stråler . Hvis du nogensinde har haft en solskoldning , er du kommet i kontakt med UVB stråler , som indvirker på overfladen af huden og kan forårsage solforbrændinger .
Drømmeseng fans hævder , at fordi det giver mere UVA garvning stråler og færre UVB brændende stråler end naturlige sollys , det er en mere sikker måde at tilføje en sund udseende glød til huden . Men da UVA stråler kan trænge gennem huden , de har et stort potentiale for skader og i henhold til FDA .

Skin Cancer


Måske den største fare, som solarie brug er hudkræft , da det kan levere 07:57 gange mere gennemtrængende UVA stråler end sollys . Mens UVA-stråler kan give en gylden tan , tan selv er faktisk et tegn på kroppens forsøg på at beskytte sig ved at producere mere melanin . Både UVB -og UVA- stråler kan give hudkræft ved at beskadige huden celle DNA . Slutresultatet er en større risiko for basilikum celle eller planocellulært karcinom , hvilket er særdeles behandles , eller melanom karcinom, som kan være dødbringende .

Eye Skade


Luk række eksponering for UV- stråling , som den opleves i en liggestol , kan beskadige øjnene , hvilket er grunden til de fleste solarium faciliteter levering beskyttelsesbriller for at beskytte kundernes øjne . Alligevel er det uklart, hvor meget beskyttelse briller tilbud . Ultraviolet eksponering menes at øge sandsynligheden for at fremkalde visse øjensygdomme , herunder grå stær og makuladegeneration.

tidlig ældning


Habituel solarium brug kan forårsage for tidlig ældning af huden , som den dybe indtrængen af UVA stråler kan skade hudens elastin fibre og kollagen . Symptomerne på for tidlig ældning omfatter læderagtige hud , rynker og mørke pletter , og når disse symptomer viser sig , at de er permanente .

solforbrændinger

solforbrændinger er en anden potentiel fare for solarium brug , og ingen af disse maskiner , bør nogensinde være brugt længere end 20 minutter ad gangen . Desuden må en ny bruger langsomt bygge op til dette tidspunkt eller en ubehagelig solskoldning kan medføre . Ud over smerter og kortsigtede skader på huden , kan chancen for at få hudkræft på et senere tidspunkt øges . Ifølge FDA , er der en sammenhæng mellem solskoldning og modermærkekræft .

Undertrykt Immunsystemet

Hvis en drømmeseng bruger er overeksponeret for UV -stråler hans immunforsvar kan mærke virkningerne . Undertrykkelse af immunsystemet er en anden fare for overeksponering for ultraviolet stråling . Når immunforsvaret ikke fungerer korrekt , kroppen er mere modtagelige for infektioner og sygdomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.