hvad er kevlar stof ?

Kevlar , som mange mærker til komplicerede emner , er ikke særlig godt forstået . Dette materiale er brugt populært i skudsikre veste på grund af sin intenst stærke og svære at ruste væve . Lige hvad dette materiale er imidlertid , og hvordan det er lavet , er spørgsmål, bliver meget mere kompliceret at forklare

Definition


Kevlar er lavet af en meget stærk struktur kaldes en aramid stof , som er kemisk beslægtet med nylon . Dette stof , som allerede er meget hård og holdbar , så er vævet i et mønster der ligner bittesmå spiderwebs alle låst til at give ekstra styrke og holdbarhed . Aramidfibre gerne Kevlar er resistente over for slid , ælde og varme , og har absolut ingen smeltepunkt .

Typer


Som enhver forbindelse , kevlar leveres i en række forskellige typer . Kevlar 29 er det stof , der er vævet til at gøre skudsikre veste . Men , kevlar 49 er hårdere og slet ikke stof-lignende . Dette materiale kan bruges til at lave rammer for cykler eller skrog til både .

Process


Aramid stoffer som kevlar sker via en ret intens kemisk proces . Kevlar i alle dens varianter er lavet af en polymer , der er spundet af varme , high- faste opløsninger af koncentreret svovlsyre . Enhver nylonstof , der skal være hårde , kevlar medregnes, skal være hot- tegnet. Det betyder, at mens stoffet er gjort , bør miljøet af de kemiske reaktioner ved høj temperatur . Kevlar 29 , for eksempel , er varm trukket ved en temperatur på mere end 400 C.

Heat


På grund af kevlar høje modstandsdygtighed over for varme og manglende evne til at smelte , er det ofte brugt i brandslukningsudstyr . Nomex , som er et stof , der generelt anses for at være så modstandsdygtigt , er en variant af kevlar stof .

Andre anvendelser

Kevlar stoffets egenskaber gør det til en stor efterspørgsel element . For nylig kevlar har gjort til en integrerende del af beskyttelsesrum i områder med høj tornado forekomst . Kevlar 's styrke og udholdenhed give det mulighed for at aflede selv store emner rammer en husly og dermed at beskytte folk inde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.