hvordan du skal aflevere af VHS bånd

VHS-kassetter og andre magnetiske optagemedier bliver forældede . Bortskaffelse præsenterer miljø-og sundhedsmæssige problemer , som ikke kan ignoreres . Tossing gamle videoer i skrald er ikke en mulighed . Med indsats , er det stadig muligt at forny , opdatere og genbruge reddes videobånd , mens ansvarlig bortskaffelse af dem, der ikke længere er brugbare
. 1
Saml VHS -bånd og sortere dem i fire bunker :
1. Tapes at sælge ( svære at finde eller one-of -a -kind film , rejsebeskrivelser eller dokumentarprogrammer)
2 . Tapes at donere ( film i god stand eller blanke , ubrugte bånd )
3. Tapes at konvertere til digitale medier ( hjemmelavede videoer eller tapede historiske begivenheder )
4. Tapes til papirkurven ( bånd , der er i dårlig stand )
2 .

Annoncer båndene du ønsker at sælge på websteder som Ebay eller Amazon. com , eller kig i de gule sider for brugte boghandlere , der køber , sælger eller handel VHS medier . Noget tilbage efter 2 uger går ind i "tape til at donere " bunke .
3 .
Kontakt de lokale biblioteker , skoler , hospitaler , langtidspleje faciliteter , senior -centre og andre organisationer til at se hvis de accepterer og kan bruge VHS-bånd . Nogle organisationer vil ikke acceptere VHS -bånd , fordi de betragtes farligt affald . Alt, hvad der kan ikke blive doneret går ind i "tape til trash " bunke .
4 .
Se online eller i den lokale telefonbog for at finde virksomheder, der konverterer VHS-bånd til dvd'er og andre digitale medier . Overveje at købe en videobåndoptager til pc- videoapparaters Tape til pc Digital Converter og gør konverteringen selv . Bånd , der er blevet konverteret gå ind i "tape til trash " bunke .

5 .
Smid ikke videobånd bånd ind i skraldespand . VCR bånd indeholder materialer , der ikke er biologisk nedbrydelige og er farlige for menneskers sundhed og for miljøet, hvis de ikke bortskaffes på korrekt vis. Kontakt din lokale sundhedsmyndigheder afdeling , Miljøagentur , genbrugsplads eller losseplads for at finde ud af, hvor at tage din "tape til papirkurven " for korrekt bortskaffelse . Greendisk. com leverer VHS bortskaffelse for et gebyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.