hvordan man kan genbruge mere i dit hjem

Genbrug er ikke bare godt for miljøet , men det hjælper med at holde din skat lavere . Nøglerne til at øge din hastighed bliver mere bevidste om , hvad der kan genbruges , og ved at gøre det så bekvemt som muligt at genanvende
1 .
Beslut dette er en prioritet for dit hus . Ærlighed er kritisk i at foretage ændringer . Hvis dette er noget du ønsker at forpligte sig til , er det ikke svært at gøre , men det kræver opmærksomhed og indsats for at lære og derefter opretholde den vane gang dannet. Der er ingen mening i at lyve for dig selv om dit niveau af engagement i opgaven .
2 .
Start med at tjekke din by eller byens genbrug politikker og procedurer . De ændrer så vil du ønsker at holde opdateret . Nogle byer har dem lagt ud på deres hjemmesider , men du vil ønske at kontrollere den sidste dag , at politikken blev opdateret . Ikke alle byer er lige om at holde deres hjemmesider . Du kan få brug for at ringe eller besøge for at få en opdateret politik . De fleste vil give dig en liste over , hvilke emner der genvinder din by eller by .

3 .
Hvis du allerede er genbrug , vil du vide politikken for , hvor du aflevere , eller hvis din Byen opfanger genanvendelse . Hvis du er ny , det er et af de emner, du bliver nødt til forskning , når du begynder denne proces . Nogle byer tilbyder curbside afhente til genanvendelse på et nærmere angivet tidsplan . Nogle private entreprenører gøre det så godt , hvis du betaler for at få dit affald samlet op . Hvis du er i en by , der kun har skrald frafald , vil du ønsker at finde ud af , hvad deres politik er med hensyn til at bringe din genvinder deres genbrug placering . Endnu vigtigere er , vil dette sikre at vide, hvor denne placering er så godt . Det er vigtigt at bemærke forskellige firmaer har regler om picking up din genbruger . Nogle vil afhente genbrugskurvene af blandet poster , mens andre kræver, at de skal sorteres . Dette er en anden forskning post som du læser op på din by 's regler . Også , aldrig antage at reglerne ikke ændres. Vores By nylig ændret reglerne på græs afhente og mange beboere blev efterladt i mørke , fordi de eneste meddelelsen blev på hjemmesiden . Selv hvis du er en gammel hånd på genanvendelse, er det vigtigt at opdatere sig selv om ændringer af reglerne .
4 .
Når du ved, hvad der kan genanvendes , lave en liste til dig af de mest almindelige emner, som du ikke vil huske. For eksempel er jeg altid på hegnet om Styrofoam . Det har en genbruge nummer på ryggen , men jeg kan aldrig huske, om det er et af de punkter min by genbruger . Så det er en jeg har listet på køleskabet . Jeg ikke gider med pap , dåser og glas, fordi de aldrig har ændret sig . Jeg er dog en bemærkning med at revidere de nye retningslinjer , når vi får dem med posten . Siden hændelsen med græs , har jeg besluttet at tjekke hjemmesiden hvert kvartal for at sikre ingen yderligere ændringer er sket , at vi skal opdatere vores vaner for at holde i overensstemmelse .
5 .

Convenience er nøglen . Hvis genanvendelse ikke er let , det mindre sandsynligt vil det blive en vane . Station bokse , der kan tømmes i din Papirkurv , at du lægger ud , inden for strategiske områder . Vi har altid holdt mindst én på hver etage i huset. Det fungerer som en stor påmindelse om ikke at smide ting ud , når vi løber omkring .
6 .
Gør sørge for, at du er skylning emner ud , før at gemme dem i din papirkurve . Det er et generelt krav i de fleste genbrugsprogrammer og det vil også gøre processen mere behageligt for dit hjem .
7 .
Find strategier, som gør det nemmere for dig og din familie . Vi fandt vores genbruge virksomhed ville acceptere plastposer til aviserne i stedet for at skulle bruge sejlgarn . Dette gjorde opbevaring og flytte dem nemmere for os . Vi havde også et middel til at genbruge vores plast indkøbsposer . Vi har siden startet donere vores aviser , men denne strategi fungerede godt for os forud for dette . Ikke alle virksomheder giver dette, så du behøver for at opdage reglerne .

8 .
En måde at gøre det er at snakke med folk , der er virkelig gode til dette i dit område . Der er masser af artikler on-line om genbrug , men ikke alle regler gælder for alle områder . Hvis du kan finde nogen lokale , der bor med de samme regler , du gør , har fundet en måde at gøre det bedre , er i stand til at undervise , og er villig til at hjælpe dig , tager tid at lære.

Tips og advarsler


 • Kend genbrug regler for dit område og holde opdateret , da de ændrer
 • Find strategier , der arbejder for dig at lette genvinding i dit hjem
 • Forskning , hvilke emner kan genbruges og en liste over de mest almindelige er du sandsynligvis til at glemme på dit køleskab .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.