hvordan man kan gøre op til $ 300 om måneden , der giver plasma

Det ser ud til , at overalt, hvor du ser nogen forsøger at hjælpe dig til at gøre hurtige penge . Det er normalt ender med at blive et fupnummer , og du har brugt tid og penge på noget , der lød for let til at være sandt alligevel . Nå det er problemet , hvis det lyder for nemt at være sandt , er det som regel er .
Der er én ting, du kan gøre for at gøre nogle rigtige penge imidlertid , og det er at donere plasma . Ikke alene kan du gøre op til $ 300 om måneden , det er for en god sag .
Her er nogle nemme trin til at tage for at give plasma og gøre en forskel . Jeg har gjort det , og så kan du
1 .
Biolife Plasma Centre og IBR Plasma Centers er gode steder at donere din plasma for hurtige kontanter og en stor årsag .
Med Biolife Plasma , kan du lave en aftale med dem til dine første fysiske (som er betalt af dem , og tager et par timer ) . Og du kan også give plasma din første dag , hvis du er rask nok . Da jeg gik i det tog omkring tre timer for hele processen . Da jeg forlod jeg gik ud med 40 dollars . Det var fremragende .
2 .
Når donere blod , skal du sørge for drikke rigeligt med vand de foregående dage, og spise sundt . Du ønsker at spise masser af frugt , grøntsager og kød . De vil teste dig for at sikre , at dit blod er rig nok for dig til at give denne dag . Drikke masser af vand gør processen gå hurtigere , fordi dit blod pumper hurtigere .

3 .
Efter du har givet Plasma , vil du føler dig træt . Har en candy bar og lidt vand til at kvikke dig op og være på din måde!
4 .
Hvis du er nervøs om at give plasma , fordi du ikke kan lide nåle , ser væk, som de " prep " dig. Det gør ikke ondt på alle , og det er bare tanken om en nål stikker dig , der gør de fleste mennesker en lidt nervøs . Virkelig , gør det ikke ondt , og den time, det tager dig til at give plasma kan også bruges på din bærbare computer eller læse en bog . Det er faktisk afslappende og hen mod slutningen , vil du føle en lille søvnig .

gode råd og advarsler • Drik masser af vand , før du donere
 • Drik ikke nogen form for alkohol i et par dage før eller en dag efter .
 • Aldrig røg .
 • Spis sundt , så tænk på din krop som en vært for oprettelsen af raske blodceller , at du donerer til små børn , der behøver det for at overleve .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.