hvordan man kan overleve de høje sommervarmen

Varmen indeks af sommertid , er ofte gange mere farligt end i de foregående år

Du skal bruge: .
Fan
Klimaanlægget.
Cool Water .
Is.

Håndklæder .
Kolde Drinks .
Gatorade .
Badehåndklæde .
Vaskeklud .

Solcreme .


1 .
I år sommervarmen , har været meget høj , og farligt . I år har vi fået varmen rådgivning fra Weather Bureau , advarsel for os at holde sig ude af varmen så meget som muligt . Børn , så godt, som de ældre er på et højere risiko for varmerelaterede sygdomme .
2 .

Der er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe blive cool denne sommer . Få dig selv en badehåndklæde . Lægges i blød i vand . Drop det til en plasticpose . Læg isterninger på toppen af håndklæde . Binde op af posen . Gør dette i morgentimerne , før det bliver varmt . Tage håndklæde med dig . Når varmen begynder indstillingen i , og du har brug køle en smule, tager håndklædet ud af plastposen . Placer håndklæde over din ryg og skuldre . Hele vejen over . Det kan endda dryppe lidt , men . . pointen er , det vil køle dig ned , og holde dig fra at have en hedeslag .
3 .
Medbring en vask klud med dig . Bare en tør man er fint . Dette håndklæde er udelukkende til aftørring din pande og ansigt . I somrene varme , er en lille håndklæde en nødvendighed , især hvis du har at gå ud nogen steder .
4 .
Brug en solcreme . Dette faktisk vil hjælpe nogle . Gatorade er et andet punkt , som hjælper til at holde fra at få dehydreret . Udnyt skygge træer . Hvis du ikke har skygge træer , så prøv at ophold under en fan eller en air condition , især efter klokken 12 hver dag . Efter klokken 12 , er som regel, når det er den varmeste , og jo mere kan forårsage varme strøg .

5 .
Altid opbevare kolde drikke og is handy . At is og kolde drikke , vil bidrage til at køle kroppen ned . Bruges sammen med håndklæder og solcreme , vil du være bedre i stand til at tåle varmen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du føler dig svag . Sæt dig ned hurtigt .
 • Drik masser af væske .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.