hvordan man op med at ryge eller skære din vane ned til sokkeholderne

Rygestop er på ingen måde en nem opgave-i hvert fald ikke for mig . Nedenfor er anført nogle praktiske tips fra en kæmper ryger der enten vil hjælpe dig ryge eller skære dine rygevaner i halvdelen uden brug af medicin eller pletter . Men , du måske saks

Du skal bruge: .
Cigaret vane
. Ønske om at afslutte.
Støttende Familie Friends .
Viljestyrke .

Noget at tygge eller bide .
En udpeget udendørs placering .
Saks.
Skrivning Tidende .
Ur .

Trash Butt Bin .


1 .
Bland rygning vane med en procentdel af dit ønske om at holde op . Jeg foreslår, blande det med en 100 % ønske om at stoppe med at ryge , men hvis din viljestyrke er lavt eller du er bange , starter ud med en 50 % ønske om helt at holde op . Den procentsats, du vælger at anvende til at stoppe rygning er i direkte sammenhæng med hvor mange procent af rygning vane at trække fra din ligning . Lad os arbejde med en 50 % ønske om at holde op , som korrelerer til en 50 % reduktion i rygning . That's, hvor jeg startede . Jeg har nået en 75 % reduktion succes indtil videre . Jeg røg en pakke ( 20 cigaretter ) om dagen siden 2003. Jeg er nu nede på 5-6 cigaretter efter et år . Resultaterne kan variere fra person til person , men jeg har nul viljestyrke .
to .

Gauge og indlede din viljestyrke . Dette er den sværeste del , tror jeg. Du er nødt til at beslutte at fortælle dig selv nej. Du er nødt til at have kontrol over situationen. Du kan ikke lade stress , angst , begær , eller komfort regel din indsats . Hvis du har familie eller venner , der er chikanen dig at holde op, fortæller dem om at holde op kan give bagslag på din viljestyrke til at stoppe med at ryge . Da min familie og venner at tale med mig om at holde op med at ryge, eller de forsøger at " holde " min cigaretter for mig , det volder mig mere angst. Jeg har lyst til hyperventilating , og kun indånde røgen kan helbrede mig . Så du skal ikke fortælle nogen , der ikke kan være støttende , eller som kan forårsage dig den mindste smule af stress over at holde op . For eksempel , lykkeligt fortalte jeg min kæreste at jeg var nede at ryge fem cigaretter om dagen . Han svarede , at jeg skulle være på nul cigaretter om dagen. Det var ekstremt nedslående at høre efter at jeg havde været så stolt af mig selv .
3 .
Sæt din rygning på en tidsplan . Rygning ikke udelukker dig . Du regel rygning . Foretager udnævnelser til at ryge . Hvad der virkede for mig var at fortælle mig selv, at jeg kun kunne ryge en gang hver 30 minutter , og så flyttede jeg det til en gang i timen , osv. Din ur er den bedste metode , du har for at regulere din rygning . Før du indstiller din tidsplan , kan du overveje at ryge som normale , og optagelsen hver rygning session i et tidsskrift , der noterer sig tidspunktet på dagen og beløb, du røget . Dette vil vise dig , når du ryger og hjælpe dig med at evaluere de urocentre i din dag . Næste , sæt din rygning tidsplan og forpligte sig til det . Dette kan være svært i starten , og du kan glide op . Hvis du gør det, starte forfra igen næste dag . Optag dine følelser eller tanker i denne cigaret tidsskrift .
4 .
Kæmp dig mundtligt fetish . Rygere har sikkert en mundtlig fiksering eller har brug for at holde deres mund bevæger sig . Hvad jeg bruger til at besætte min mund med andre ting end cigaretter : Balsam , is , vand , sugerør , eller noget plastik . Jeg tygge på noget for at holde min mund distraheret fra at advare min hjerne til en trang . Jeg hørte også, at fedt fri popsicles arbejde . Hvis du bruger vand , er det godt at hvislen det rundt i munden i et par sekunder før indtagelse .

5 .
Skift din rygning placering og gøre rygning regler . Stoppe med at ryge i bilen og stoppe med at ryge i dit hus-periode . Jeg havde den mest dramatiske resultater med min metode , da jeg begyndte at ryge udenfor . Jeg plejede at ryge , mens i sengen , mens fejer huset , mens vaske tallerkener , og jeg selv prøvet at ryge i brusebadet . Ryge udenfor et sted , at det ikke behageligt . Min kæreste fik mig en ryger område udenfor med stole og et bord . Nej, det måtte gå , og det gjorde det område, hvor jeg kunne se og chatte med mine naboer , mens jeg pustede væk . Sæt dig selv en Butt beholder nær området.
6 .
Røg dine cigaretter i segmenter og afbrød kanter . Gem resten til senere . Dette hjælper dig med at holde styr hvor mange dage du rent faktisk ryger . Hvis du smider en halvdelen af en pind væk , så du virkelig kan ikke præcist beregne , hvad du har indtaget . I mellemtiden er du spilder penge på at købe flere cigaretter . Jeg røg ¼ en cigaret , hver gang jeg går udenfor . Jeg pænt pop ud opløbet eller bruge en saks til at fjerne de forkullede ende . Lagring af shorts skar mig ned for at ryge fem cigaretter i en ti timer span .
7 .
Fortsæt rationering af cigaretterne , og tweak din udenfor at ryge aftaler , i henhold til dine viljestyrke og ønske om at holde op . Hold udvidelse af tiden , mens du indstiller mere grænser for dig selv . Grænserne ikke længere ryge , når du spiser , eller forlængede tiden til at gå ud efter et måltid . Forsinke tilfredsstillelse og derefter tildele dig selv gør det lettere at bekæmpe trangen .
8 .
søge professionel hjælp. Dette er et valgfrit trin . Hvis du føler at du ikke kan gøre det på egen hånd, skal du kontakte din læge for nogle ophør hjælpemidler . Gør dit hjemmearbejde på anbefalingerne , inden du forsøger noget . Må ikke bruge nogen hjælpemidler , hvis du ikke vil stoppe med at ryge . Jeg er ligeglad med hvor god din hensigter er . Mål din viljestyrke mod dine hensigter , før du bruger nogen recepter .

gode råd og advarsler


 • På baggrund af disse skridt vil vænne dig ud at ryge gradvist, hvis du fortsat forpligtet på overordnede mål . Jeg har engang kom ned til to cigaretter om dagen . Det var en stor præstation. Jeg blæste det, når min 13- årige hund døde og jeg blev afskediget i samme måned .
 • Det er rådgivning . Jeg er ikke læge .
 • Du skal holde på dette eller vil du falde tilbage i dine gamle mønstre .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.