hvordan man op med at ryge under graviditeten

De fleste mennesker ved, at rygning under graviditeten er forfærdeligt . Det kan være ekstremt svært at holde op med at ryge, men det er det absolut bedste, du kan gøre for dit ufødte barn
1 .
Bare stop . Smid alle dine cigaretter og ikke køber noget mere nogensinde .
2 .
Hver gang du tænker på at købe nogle af eller belysning op, cigaret , så tænk på , hvordan hjælpeløse dit barn er . Tænk over, hvordan rygning cigaretter drastisk øger dit barns chancer for SIDS . Tænk over hvor forfærdeligt du ville føle , hvis noget var galt med din baby og ryge cigaretter var årsag til det .

3 .
Kig på billeder af baby 's , der er syge på grund af cigaretrøg . Det behøver ikke nødvendigvis at være et ufødt barn . Bare se på de skadelige virkninger af rygning .
4 .
Holde sig væk fra folk , der vil friste dig til at ryge , eller som er rygning selv . Hvis du holde sig væk fra dem , vil du blive opholder sig væk fra fristelsen .
5 .

Må ikke gå til barer og restauranter , hvor de tillader rygning . Dette vil kun gøre dig tørster det mere . Holde sig væk fra disse steder , og du vil få en bedre chance for at lykkes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.