hvordan man overlever at få overfaldet

Kom angrebet og frarøvet er en af de mest skræmmende oplevelser, du nogensinde kunne forestille sig . For mig har det været 21 år , og jeg husker hele oplevelsen , som om det var i går . Jeg havde mine seks år gamle datter med mig på det tidspunkt , og hun vil stadig ikke tale om det meget . Det er en meget nedværdigende og hjælpeløs situation at være i , men der er ting du kan gøre for at undgå angreb i første omgang , og at beskæftige sig med det, hvis din forholdsregler ikke helt kan afværge angrebet

Du har brug for . :
Time .


1
Trin et : . Vær opmærksom ! Vide, hvor du skal hen og tage en mental note på alle dine omgivelser . Har dine nøgler ud , i hånden og være klar til at bruge dem , hvis det er nødvendigt. Tur med dit hoved op , og vær opmærksom på dine skridt , mens du går . Tur med tillid . Visuelt scanner området omkring dig , hvis nogen ser mistænkelige blot dreje rundt og gå lige ind igen . De fleste steder har sikkerhedsvagter i disse dage , så brug dem-det er hvad de er betalt for
Min fejl var at jeg var i en fart , det var sent , vi var sultne , jeg gravede gennem mit lommebog for min nøgler , som vi gik mod min bil , og jeg ærligt følte jeg ikke havde nogen grund til at være bange .

2
Trin to : . Travel i grupper . Grupper er meget mindre sandsynligt, at blive kontaktet af en eller to dårlige fyre . Derudover er der flere mennesker til at scanne området for at sørge for ingen er lurer . Sørg for, at din gruppe er opmærksom på de farer og sørg gruppe er ikke ubeslutsom . Vide, hvor du er, og vide hvor du skal hen .
Min fejl var , at jeg var mere bekymret med min datter er sulten mave-jeg havde lovet hende middag på hendes yndlingsrestaurant , så snart vi færdig med at handle .
3
Trin tre : . Brug din bils dørlåse . Låse dørene , når du forlader bilen-også selvom du kun være væk i et par sekunder . Det tager kun tre sekunder for nogen til at se dig gå væk og komme ind i ryggen sædet uden at du ser dem . De fleste biler , selv når dørene er åbne , vil dørene låses med et tryk på en knap . Åbn dit barns dør , skal du trykke på låseknappen , og derefter sætte dit barn i hans eller hendes bil sæde . Når du lukker dit barn dør , er det allerede låst . Når du kommer til din dør , låse , åben, lås , og derefter komme i din bil .
Min fejl var , at jeg fik hende i bilen , låste sin dør og gik rundt til min side , åbner min dør med min nøgle . Jeg fik i bilen og vendte motoren på for at få varmeren i gang . Det var 18. december, og det var hundekoldt ud . Så jeg trak min dør lukket og nåede rundt for at låse døren . Jeg fik aldrig låsen ned . Min dør svingede åben og jeg fik en punch i ansigtet , før jeg vidste hvad der skete
4

Trin fire : . ikke bekæmpe dem . De sjældent arbejder alene , og hvis de er bedøvet op du ikke kommer til at skade dem . Lad dem har , hvad de ønsker og orlov. De eneste to ting i din bil værd at kæmpe for er dit liv , og af dit barn . Alt andet kan gå , inklusive bilen .
jeg gjorde godt i opholdet rolig , indtil han ramte min datter i hendes ansigt . Jeg kæmpede som jeg aldrig havde kæmpet før . Han slog mig ned med hans næver . På et tidspunkt han bankede mig dum , og jeg kunne ikke engang tænke klart . Realisering af vold , jeg ulåst min datters bil sæde spænde og unhooked det, og så gik jeg til min datters dør . Jeg forsøgte at svinge døren åben og skubbe hende ud . Jeg vidste, at hun ville være mere sikkert på parkeringspladsen , end hun ville være i bilen med ham . Det er når jeg fandt ud af at der var en anden mand udenfor min bil . Da jeg skubbede hende ud , han prøvede at skubbe hende tilbage i , og han smækkede bildøren på hovedet
5
Trin fire : . Lad ham ikke fange dig at kigge på ham . Han kan ikke forlade dig der, hvis du kan identificere ham .
anden fejl , da jeg skubbede min datters dør åben , det forårsagede kuplen lys til at komme videre i min bil . Manden uden for min datters dør kom rundt til min side af bilen . Han fortalte manden på min side af bilen , " Hun så dig mand , hun så dit ansigt , Kill hende , bare dræbe de $ @ # ING B! #@(!"

6 .
Trin fem : . Må ikke regne med hjælp fra mængden Der var folk stimlede sammen i min bil ser alt dette ske, og ingen sagde et ord ingen flyttede jeg kunne se dem gennem bilens . vinduer bare at stå der og glor på os .
Når han troede jeg havde fået et godt kig på ham , gjorde det ham meget vred . Han greb mit ansigt og hår på ryggen af mit hoved , han lagde mig over min lille datter skød , og fortsatte med at forsøge at knække mit hoved som et æg på den øverste kant af min datters dør . Igen og igen slog han hovedet på døren , men jeg var for svag til at kæmpe meget . Pludselig smerte i mit hoved stoppede ondt så slemt . Det gav mig et minut til at tænke . Jeg indså , at hvis jeg lige død , ville han forlade , så jeg gik halte . Jeg stoppede vejrtrækningen. Jeg følte min arm løfte sig op og så drop . Kuplen Lyset kom igen og jeg kunne mærke ham stirre på mig som min lille pige græd .

7
Trin Six: . Kend statistikker for dit område , og træffe særlige forsigtighed mellem Thanksgiving og jul . Denne form for kriminalitet løber grassat mellem Black Friday og juleaften . Vi var " Number 38 "i henhold til den behandlende officer .
Jeg har lige fundet ud for et par år siden, at grunden til at jeg havde pause i den smerte , og jeg var i stand til at tænke , det var fordi min lille pige havde åndsnærværelse til at sætte sin lille hånd mellem mit hoved og metal på hendes dør . Det knuste hendes fingre , men hun reddede mit liv .

gode råd og advarsler


 • Hjælp kommer fra de mindst forventede steder .
 • Hvis du har været angrebet , søge lægehjælp .
 • Må ikke skamme sig over at få professionel hjælp til din følelsesmæssige ar .
 • denne type kriminalitet er stigende , og det ikke synes at være at få noget bedre .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.