mad stempel krav

Under disse vanskelige tider , enkeltpersoner og familier, der kæmper for at få enderne mødes , kan få nogle føderal hjælp til at købe sund mad gennem maden stempel programmet . De mennesker, der modtager hjælp fra programmet kan gå til købmanden og købe visse poster ved hjælp af en af regeringen udstedte kort , der kan ligne en ATM- kort. Folk eller familier , der ansøger om hjælp fra de fødevarer, frimærket programmet skal opfylde visse krav

Ressourcer


Folk, der gælder for fødevarer stempler skal have begrænsede ressourcer . Disse omfatter en bankkonto , der indeholder mindre end omkring $ 2. 000. Dette beløb kan være op til $ 1. 000 mere , hvis et medlem af familien er 60 år gammel eller ældre . Køretøjer indgår som ressourcer med visse betingelser baseret på deres værdi og anvendelse .

Indkomst


Personlig indkomst opgøres som en del af kravene til fødevarer stempel støtteberettigelse . Både brutto-og nettoindkomst for personer i husstanden tælles som en del af denne proces . For eksempel , generelt en husstand med én person skal gøre mindre end $ 1. 200 månedlige bruttoløn at kvalificere sig. Hver ekstra person kan kun tjene omkring $ 400 mere end dette beløb eller 1. 600 $ for en to -personers husstand , $ 2. 000 for en tre -personers husstand , og så videre .

Fradrag


Nogle husstande er tilladte fradrag fra deres finanser til kvalificere sig til madkuponer . Nogle af disse fradrag kan omfatte børnebidrag og forskellige medicinske udgifter til ældre og handicappede medlemmer af hjemmet .

jobsituation


Regeringen har et begreb kaldet " ABAWD " . Dette står for " raske voksne uden pårørende. " Folk , der falder ind under denne kategori har som regel særlige krav, som stilles på deres berettigelse til madkuponer . For eksempel må en våbenfør voksen uden pårørende at deltage i uddannelsesprogrammer og har visse tidsbegrænsninger på udbyttet.

ældre og handicappede

Der er undtagelser til reglerne om berettigelse til madkuponer . Nogle af disse vedrører ældre og handicappede med behov for bistand fra programmet . Hvis den person, der søger statslig bistand er mindst 60 år gammel , kan han eller hun anses for ældre med regeringen . Også folk Vid statsanerkendte handicap såsom blindhed og handicappede veteran status ( eller deres efterladte ægtefælle ) kan også opfylde støtteberettigelseskriterierne krav i nogle stater .

Indvandrere

Mad frimærker kan også gives til indvandrere , der opfylder de føderale krav . Et eksempel på disse er , at indvandrere skal have boet i USA i mindst fem år . Også børn af indvandrere er berettiget til madkuponer .

Ingen diskrimination

Regeringen har selv et krav om det skal opfylde, når det kommer til fødevarer stempel ansøgere. Der er en no- diskrimination , som regeringen skal overholde . Det betyder, at den amerikanske regering kan ikke diskriminere ansøgere på grundlag af egenskaber , såsom race , tro , hudfarve , køn eller ægteskabelig status .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.