om kemisk behandling af vand

Vand er i stand til at forårsage virale og bakterielle infektioner , der påvirker mave- tarmkanalen , når vandet er beskidt , og ikke behandles . Kemikalier , der behandler vand støtte i at fjerne de patogener , der kan forårsage disse virale og bakterielle infektioner . Der er flere kemiske vandbehandling til rådighed og bruges i dag . Disse kemiske vand behandlinger omfatter halazone tabletter , klor , jod og brintoverilte

Hvordan Chemicals Work


De kemikalier, der anvendes til behandling af vand er i stand til at fjerne flere forskellige typer af bakterier . Kontakten tid , vandtemperatur og kemiske fusionen vil bestemme den kemiske effektivitet . Hvis temperaturen og kemiske koncentration er lav , vil det tage mere kontakt tid for vandet at blive rene og desinficeres. Kemiske vand behandlinger er effektivt dræber visse kemiske vira og amøber og Giardia cyster ( typer af bakterier ) .

Chlor


Klor er en fælles kemisk vandbehandling . Det er fundet i drikkevand og andre husholdningsartikler vand i de udviklede lande . Det er i stand til aflivning af farlige bakterier uden at være farlige for mennesker i vandet i de udviklede lande . Det har været brugt i århundreder som en effektiv vand desinfektionsmiddel .

Halazone Tablets


Halazone tabletter er billig og nem at bruge kemiske vandbehandling . Disse tabletter er tilsat vand og skal opholde sig i vandet i en time til at være effektiv . Seks tabletter kan desinficere kun 1 liter vand . Halazone tabletter er kun gældende i en kort tid og blive hurtigt ineffektive , når de udsættes for luft , der er fugtigt og varmt .

Superchlorination-deklorering


Superchlorination-deklorering er en kemisk vandbehandling metode , der kræver to trin . Denne yderst effektiv kemisk behandling af vand kræver en indledende dosis på klor i høje koncentrationer. I det andet trin , er brintoverilte tilsat for at fjerne klor . Dette kemiske vandbehandling metoden anses ubelejligt , men meget effektiv i desinficere vandet .

Jod

Iod er blevet brugt som en kemisk behandling af vand i ca et århundrede . Det er effektiv som en kortsigtet vand desinfektionsmiddel , men desinfektion kapaciteter blive mindre med tiden og generelt kun seneste tre til seks måneder . Jod bør ikke anvendes som en langsigtet vand desinfektionsmiddel . Dette kemikalie er også skadelig for personer med sygdom i skjoldbruskkirtlen , en jod allergi og til gravide kvinder og bør ikke bruges af dem . Jod har vist sig at være effektiv i at dræbe den diarré-bakterier , cyclospora . Jod , der anvendes som en kemisk behandling af vand findes i flere præparater , herunder tetraglycine hydroperiodide , jod aktuelle løsning , povidon-jod , Lugols løsning og jod tinktur .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.