om prostaglandiner & bryst vækst

Først opdaget mere end 70 år siden , en undersøgelse af hormonlignende prostaglandin har givet fremskridt på næsten alle områder af medicin . Igangværende forskning for bedre at forstå , hvordan prostaglandiner regulerer cellevækst har endda ført til forslaget om, at prostaglandin regulering kunne bruges til at helbrede visse former for kræft . I nogle tilfælde har teorier er foreslået prostaglandiner , der kan være usande eller endda farlige

Du skal bruge: .
Gas maskSoap

Historie


Prostaglandiner blev først opdaget af . Svenske videnskabsmand , Ulf von Euler . Isoleret fra human sæd , Euler oprindeligt troede prostaglandiner at være et hormon produceret af prostata . Forskere har siden konkluderet, at prostaglandiner ikke er et hormon og ikke i virkeligheden , skabt af en kirtel i den menneskelige krop . I stedet er prostaglandiner skabt af mange celler i det menneskelige legeme på støtte i funktionen eller regulering af det pågældende celle . Også i modsætning hormoner , er ubrugte prostaglandiner skyllet ud af systemet i et par timer.

Funktioner


Prostaglandiner udføre en lang række forskellige funktioner i den menneskelige krop . Den opgave, de udfører , er afhængig af den celle , der har produceret den prostaglandin , betyder, at hvert enkelt prostaglandin type er stedspecifikke . Nogle af de almindelige anvendelser er :
u2022 Aktivering en inflammatorisk reaktion , der forårsager smerte , der forårsager feber ,
u2022 Blodpropper ,
u2022 hjælpe kroppen veer ;
u2022 Regulering blodtilførslen til mave- tarm-kanalen og nyrerne , og
u2022 regulering og medvirken i udviklingen af seksuel karakter i puberteten

Fordele


På grund af den brede . vifte af prostaglandiner findes i det menneskelige legeme og det faktum, at prostaglandiner er stedsspecifikke , studiet af prostaglandin involvering i kroppens funktion er næsten ubegrænsede potentiale . For eksempel virker aspirin ved at blokere oprettelsen af prostaglandin er ansvarlig for den menneskelige smerte reaktion . Manglende form anden type af prostaglandin findes i vores blodbanen er en almindelig årsag til hæmofili . Undersøgelser på dette område har bidraget til udbytte helbredelsesmetoder for visse typer af denne sygdom . Andre prostaglandiner er også blevet undersøgt for deres forbindelse til bestemte typer kræft .

Teorier /Spekulation


Der er mange kendte fordele for studiet af prostaglandiner . Men i de seneste to årtier påstande er blevet lavet om brugen af prostaglandiner til at øge bryst størrelse . Mange virksomheder , gennem reklamer og hjemmesider , hævder en sikker , billig middel til at opnå bryst vækst gennem brug af en bestemt prostaglandin . De virksomheder hævder, at dette prostaglandin , som findes naturligt forekommende i den kvindelige brystvævet kun i puberteten , ved indtagelse eller lokal administration vil over en periode på flere måneder stigning eller forynge en kvindes buste .

Advarsel

Studier præsenteret i det medicinske samfund synes at indikere , at brugen af prostaglandiner kan forårsage bryst vækst . Men det er vigtigt at bemærke, at undersøgelser udført antyder en sammenhæng mellem prostaglandiner og bryst vækst var en del af en undersøgelse vedrørende prostaglandin 's rolle i forekomsten af tumorer og karcinomer . Så mens krav fra alle naturlige bryst ekstraudstyr kan være korrekte , er det også korrekt at sige, at samme produkt kan også øge risikoen for at udvikle visse former for brystkræft .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.