oprydning procedurer for olieudslip

Basics


Da olie og vand ikke blandes , oprydning olieudslip er en forholdsvis enkel proces . Når et olieudslip sker på en stor mængde vand , olie spreder fra udgangspunktet til at danne et lag af olie , der sidder på toppen af vandet . Tykkelsen af olieforureningen varierer baseret på størrelsen af det vandområde , men olieforureningen er sjældent mere end et par millimeter tykke. Jo hurtigere en indeslutning besætning kommer på scenen , jo lettere den smarte vil være at inddæmme og rydde op .

Olie på vandet


Hvis olieforureningen er relativt lille eller hurtigt indeholdt det første hold på scenen vil hurtigt arbejde til at flyde store slanger og bomme rundt i periferien af olieforureningen til at indeholde det . Da den smarte flyder oven på vandet , kan det ikke videregive disse bomme , så længe de er flydende på plads . Fra bunden af bommene dingle lange uigennemtrængelig gardiner , som forhindrer olien i at sprede sig yderligere. Når udslippet er indeholdt , kan specielt designet både derefter skimme olien fra toppen af vandet hurtigt . Til tider , skal olien optages i massive svampe , kaldet sorbents , som absorberer olien og hold det sikkert væk fra det udendørs miljø . Olieudslip kan også brændes fra overfladen af vandet , men nær kysthabitater eller stærkt befolkede områder . Dette er en sidste udvej , da røg og damp produceret under brændingen er ekstremt giftigt for både mennesker og dyreliv . Quick indeslutning er den bedste metode til håndtering af et olieudslip , men det er ikke altid praktisk . I nogle tilfælde er små olieudslip tilbage til Moder Natur at rydde op , som sol og vand bevægelse kan sprede og fordampe vandet langt mere økonomisk end en massiv oprydning operation , og ofte med mindre samlede miljøpåvirkning . I varme klimaer , kan olieudslip blive renset op ved hjælp af kemikalier og enzymer , der bryder olien i mindre dråber , der kan lettere blandes med det omgivende vand til spredning .

På Shore


Hvis olieudslippet når kysten , hvilket sandsynligvis i de fleste olieudslip , der er højt specialiserede metoder til oprydning . Disse metoder varierer baseret på topografi af kystlinjen og miljøbelastning , at oprydning forventes at medføre. En populær metode til at rydde oliespild , der når kysten er at bruge specielt designet gødning for at fremme væksten af mikroskopiske liv , som kan forbruge og fordøje olien . Denne proces nedbryder olien ned komponenter såsom fedtstoffer og gasser . Fælles vaske-og rengøringsmidler kan bruges til at gennemsøge olien væk fra klipper og dyreliv , der er blevet ramt , men disse metoder kræver en betydelig udgift for både kapital og arbejdskraft , og de mere ønskværdigt metoder ofte omfatter destruktion af olie og minimering af collateral damage på økosystemerne ; selv om det betyder, forårsager yderligere på kort sigt skader at indse , at målet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.