regler om e - affald

E-affald refererer til de bjerge af hverdagens elektriske og elektroniske apparater-computere , mobiltelefoner , fjernsyn , video game spillere og musikenheder-der passerer dagligt fra forbrugerne " havde -to- have-det " hænderne i verdens rådighed systemer . Teknologiens hurtige produktion af nyere , bedre og hurtigere modeller fører til millioner af tons kasserede e-produkter årligt . USA føderale regulering er lille , så eksport af en stor del af affaldsmaterialer til Afrika og Asien for håndtering og genanvendelse . Tonsvis af e-affald stadig ender på lossepladser , hvilket stater til at udvikle regler i deres egne for at beskytte miljøet . Som opmærksomhed på problemet vokser , er vægten flyttes til genbrug eller genanvende

Identifikation


Verden kører på gadgets . Nogle e-affald er indlysende-computere , tv , mobiltelefoner-men andre er ikke så indlysende , såsom elektriske tandbørster , vækkeure , røgalarmer , hårtørrer og andre personlige apparater udskiftes og kasseres af millioner . Som lande som Kina og Indien modernisere , e-affald hober sig op . Under plastik og metal dækker af disse apparater , der gør livet lettere og sjovere er giftige og farlige komponenter , såsom bly , arsenik , krom , nikkel , kviksølv og zink , sølv og guld . De millioner af kasserede computerchips og printplader alene frigøres farlige mineraler og kemikalier i miljøet .

Betydning


Hvad synes sikker på hylden i din the eller på kontoret kan henvende sig giftige, når smidt ud. Broken enheder lække og forurene . Giftige kemikalier og mineraler kan sive ind i vandforsyningen , og som kviksølv , kan komme ind i fødekæden gennem plankton , fisk og fugle . Andre e-affald biprodukter omfatter arsen , som kan bidrage til forekomsten af kræft og andre sygdomme , cadmium , som kan påvirke knoglestruktur , kobber , hvilket påvirker nyrerne og leveren , bly, som kan forgifte kroppen og langsom psykisk udvikling , Og selv nikkel , som kan gøre din hud blå med for meget handling: et problem for genbrugsvirksomheder .

nuværende forordninger


En føderal politik overfor e-affald ikke er blevet udviklet . Føderale bestemmelser ikke mandat til e-genanvendelse af affald , selv om 19 lande og en kommune ( New York City ) har udarbejdet politikker , der kræver genvinding af e-affald . Love varierer fra regulering af , hvad der kan gå på en losseplads at kræve , at producenterne indbefatte genanvendelse omkostninger i produktionen af den elektroniske enhed . Nogle stater kræve, at forbrugerne betaler en genbrug gebyr på forhånd, hvornår indkøb er foretaget. Andre stater fond indsamling programmer , der giver nonprofit-agenturer til at drage fordel af at indsamle e -affald og sikre en ordentlig genanvendelse og bortskaffelse .
The Environmental Protection Agency ( EPA ) indeholder bestemmelser om det føderale niveau bortskaffelse af elementer, der indeholder kviksølv og bortskaffelse af billedrør , et større problem med bortskaffelse af gamle tv på grund af ombygning til digital teknologi .

Corporate Response


Corporations , herunder Dell , Apple , Hewlett Packard og Sony , er ved at udvikle "take-back " -programmer . Kunder kan returnere gamle computere og enheder , når de erstatter dem . Virksomheden genanvender eller endog renoverer udstyret til at forlænge livet og de komponenter og mindske virkningerne på miljøet .

Outlook

EPA tilskynder genbrug som den bedste løsning , efterfulgt af genanvendelse og bortskaffelse . Sikker bortskaffelse af e-affald er mulig , og farligt lossepladser er blevet etableret. Forordninger for at kræve sikker håndtering af genbrugsvirksomheder kan forventes. Næsten alle genanvendelse foregår i udlandet , hvor efterspørgslen efter de dele , mineraler og selv plastik er større . EPA regulerer al eksport af e-affald , uanset om farligt eller ej .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.