sikkerhedsregler for tornadoer

Tornadoer er store skorstene af roterende luft, som strækker sig fra et tordenvejr til jorden . Fordi tornadoer kan være op til en kilometer bred og 50 miles lange , er det ekstremt vigtigt at vide, ikke kun tegn på en forestående tornado , men hvordan man kan holde sikkert i en uanset hvor du er

Du skal bruge: .
Gas maskSoap .

Forinden


Din familie skal udvikle en plan for hjemmet , skolen og udendørs , hvis og når en tornado kan strejke . Praksis tornado øvelser og holde en radio-eller tv , når vejret ser truende .

Inde stabil struktur


Hvis du er inde i en bygning , skal du gå til et sikkert rum , såsom en kælder eller storm kælder . Hvis dette ikke er tilgængelig , skal du gå til en indvendig plads på første sal væk fra vinduer og døre . Brug dine arme for at beskytte dit hoved , og dække dig med en tabel eller tæpper , hvis muligt .

Inde Ustabil Struktur


Et ustabilt struktur kan være et køretøj eller trailer . Disse giver så lidt beskyttelse mod tornadoer , at den sikreste ting at gøre, er at forlade det samme og søge ly i en stabil struktur , såsom et kontor bygning eller endda et butikscenter .

Udenfor


Hvis du er uden uden ly under en tornado , se for lav , flad steder at lægge sig ned i. Dæk dit hoved med armene for at forsvare fra flyvende objekter . Forsøg ikke at flygte i en bil eller skjule under en bro , da ingen af disse muligheder er sikkert .

Bagefter

Efter en tornado , den første ting være opmærksom på er din families sikkerhed . Kontrollere for eventuelle skader , og hvis der forlader din placering , se for andre sikkerhedsproblemer , såsom nedskudte elledninger , vasket ud veje , eller glasskår .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.