sundhed fair spil

Der er intet som velmenende som et sundhedsproblem fair-folk , der har forpligtet sig til at behandle og forebygge sygdomme , alle samlet i et forsøg på at oplyse offentligheden om at gøre gode valg af livsstil . Men nogle mennesker har bare ikke lyst til at udøve eller spise rigtigt , og selv hvis nogen slæber dem til arrangementet , der er at sige de vil ikke bare gå på igennem og blokere alt ud ? Spil kan hjælpe ved at uddanne og underholdende på samme tid

The Game Show


Host en sundheds- tema spil show . . Dette vil kræve lokal sundhedseksperter til at komme med spørgsmål ( myte vs virkelighed spørgsmål kan være særlig interessant ) . Du får også brug for en vært , som en lokal embedsmand eller en anden velkendt offentlig person med en god talestemme og en retfærdig målestok for Vid . Endelig skal du deltagere , og du skal nok nødt til at lokke dem med præmier . Gør dem sundhedsrelaterede , såsom et gavekort til en lokal helsekostforretning . Du kan køre korte fem minutters runder , så alle kan deltage .

Slaget ved Wits


Det svarer til spillet show , men med en sjov twist . I stedet for at have lokale sundhedseksperter gøre spørgsmålene , har junior high eller high school studerende skriver dem med hjælp fra deres helbred , biologi og anatomi lærere . Være vært for spillet show i stil med den populære show " Er du klogere end en femte Grader ? " Venlige håneret er en stor gevinst .

Fysisk aktivitet


Har en hula-hoop konkurrence , vært for en dans -off , eller bringe den i en bærbar klatrevæg ( denne sidste særlig kan kræve ansvarsforsikring samt ekspert instruktører . ) Alle er sjovt , alle er briller , og alle vil være langt mere interessant at dit publikum end en række boder og brochurer .

Øvelse for masserne


Ikke alle er op til en landevejsløb , eller ønsker at kører en . Men en velovervejet mile indkøbscenter tur kan være en meget synlig aktivitet , som alle kan nyde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.