typer af beskyttelsesbriller

Korrekt øjenbeskyttelse kræves i mange applikationer og er foreslået i mange flere . Med mere end 2. 000 øjenskader en dag i USA , er behovet for passende øjenbeskyttelse kritisk . Den type øjenværn der kræves , afhænger af situationen såvel som den enkelte borger. Nogle arbejdspladser sæt strenge retningslinjer , der skal følges . I andre tilfælde vil det være op til den enkelte at bestemme, hvad der bruges

Du skal bruge: .
pH område kit med teststrimler og farve-kodede nøgle

Standard Goggles .


Standard øjenbeskyttelse , det være sig regelmæssigt eller øjenværn , er designet til at forhindre små og mellemstore objekter fra trænger ind i øjet . Brillerne vil dække hele øjet , passer stramt mod ansigtet og bør yde beskyttelse fra siden også.

Prescription


Enkeltpersoner kan have recept sikkerhedsbriller lavet , hvilket giver mulighed for en stor del af bekvemmelighed . Disse briller vil give samme grad af beskyttelse som standard briller , men de vil have specialiseret linser til at rumme den enkeltes behov .

UV stråling


Hvis arbejdstiden i en svejsning område, vil beskyttelsesbriller nødt til enten at være ordentligt skygge for at undgå forbrændinger , eller anvendes i kombination med en svejsehjelm .

infektiøst materiale


I visse applikationer skal beskyttelsesbriller ikke kun beskytte mod snavs , men fra smittefarlige materialer . I sundhedsvæsenet , skal den anerkendte briller passe ind mod brugerens ansigt for at forhindre okulære udsat for sygdomme .

Chemicals

Et andet ledende årsag til øjenskader resultater fra kemikalier ind i øjet . I disse områder , bør fuld beskyttelse briller bæres , som passer stramt mod brugerens ansigt og give nogen åbninger omkring kanten af beskyttelsesbriller .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.