vandrensning teknikker

Vigtigheden af at have rent vand at drikke og bade i , er ubestridelig . Hvis vandet ikke er ordentligt rengjort , før det når hjem i den brede offentlighed , kan dem, der bruger den urene vand udvikle forskellige sygdomme . Der er en række teknikker der er nødvendige for at sikre, at vandet er så rent som muligt

Filtration


Mange forskellige partikler af forskellige stoffer kan findes i urent vand . Derfor er det første skridt i vandet rensningsproces for vandet at gennemgå de forskellige filtrering metoder . Filtreringen selve udstyret består af en tank , filteret , og en controller til at opretholde en vis mængde vand .

skærme er en almindelig del af filtreringsproces , og størrelsen af skærmene afhænger af, hvordan store partiklerne i vandet . Selv om forskellige former for sand partikler kan findes i urent vand , er sand i sig selv ofte i filtrering proces at slippe af suspenderet stof , der undertiden findes i urent vand .

Kemikalier


Når vandet har gjort det gennem filtrering proces , det næste skridt er at tilføje kemikalier til vandet . Den slags kemikalier anvendes varierer i overensstemmelse med, hvordan beskidt vandet er . Chelatdannerne bruges til at modvirke virkningerne af calcium og magnesium . Reduktionsmidler bruges til at neutralisere stoffer som klor . At neutralisere virkningerne af forskellige reducerende stoffer , kan oxidationsmidler også bruges .

komme af Tørstofmåler


Nogle gange , kan de suspenderede faste stoffer ikke i tilstrækkelig grad fjernes ved ovennævnte processer , så det bliver nødvendigt at bruge afklaring . Under denne proces , er koaguleringsmidler tilsættes vandet for at vende ionerne, er til stede i store partikler , der er kendt som flager . De flager er derefter gradvist fjernet, da vandet passerer gennem et vandfilter .

Blødgøring


For enhver magnesium eller calcium ioniseret stoffer, der stadig er til stede i vandet , blødgøring ( som ofte er foran deionization ) er nødvendig. I denne proces er de ioniserede stoffer fjernes og erstattes af natrium , hvilket er en positiv ion stof .

desinfektion

Dette anses for den vigtigste del af vandet rensningsprocessen . Det er under dette trin , at skadelige mikroorganismer i vandet er udryddet . Ozon er ofte brugt til at desinficere vandet , fordi det ekstra atom ilt bruger oxidation til at ødelægge virus , lugte eller bakterier i vandet. Desuden er ultraviolet stråling ( som den, der findes i sollys ) undertiden anvendes til desinfektion , fordi bakterier udsættes for sollys bliver dræbt .

Justering af pH

Denne teknik er gjort for at sikre, at vandrør ikke rust og dermed overvælte føre ud i vandet . PH bliver afbalanceret gennem tilsætning af enten natrium hydroxid eller hydrogenchlorid . Det helt tager mange teknikker til at sikre, at vandet er rent , men rent vand betyder raske mennesker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.