virkninger af nikotin på kroppen

Sygdomme rygning og nikotin dræbe over 400. 000 mennesker hvert år , ifølge den amerikanske Lung Association . Kroniske sygdomme som emfysem og bronkitis alvorligt påvirke en persons livskvalitet . Desværre er disse er kun to af de sygdomme forårsaget af nikotin . Den gode nyhed er, at mange af de påvirker af nikotin er vendbare . The American Cancer Society rapporterer, at et år efter at holde op , er risikoen for at udvikle hjertesygdomme sænkes med 50 procent

Heart


Hjertet reagerer straks nikotin . Øjeblikkeligt, kan ændringer i hjertefrekvens og blodtryk blive opdaget . Det ændrer vejrtrækningsmønstre ved at påvirke respiratoriske nerver . Nikotin snævrer arterier og nedsætter mængden af ilt i blodet .

Lunger


The American Lung Association oplyser, at lungesygdom tegner sig for 73 procent af ryge-relaterede sygdomme . Rygning er årsag til kronisk bronkitis , lungesygdomme og fremmer væksten af kræftceller i lungerne .

blodtryk


Den nikotin i cigaretter og andre tobaksvarer årsager arterier til at snøre . Som et resultat , slår hjertet hurtigere og blodtrykket stiger . Efter flere år , påvirker af nikotin på blodtryk kan medføre hjerteanfald , slagtilfælde og andre kroniske sygdomme .

Brain


Senest otte sekunder efter inhalering cigaretrøg , nikotin når hjernen . Nikotin lægger sig til receptorer i hjernen , der påvirker humør , appetit og hukommelse . Vigtigst er det, det aktiverer en del af hjernen , der styrer nydelse og belønning , hvilket gør tilbagekalde mere vanskeligt.

Second-Hand Smoke

Halvdelen af røg fremstillet af en cigaret er faktisk indåndes af mennesker omkring en ryger . Som er udsat for nikotin , selvom de ikke er cigaret eller en cigar rygere , kan udvikle uregelmæssig vejrtrækning mønstre , højt blodtryk og lungesygdom . Center for forebyggelse af stofmisbrug rapporter om, at børn af forældre , der ryger absorbere mindst det dobbelte af mængden af nikotin i forhold til børn med ikke-ryger forældre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.