FDA’s krav for vitaminer

Når folk hører akronym FDA ( Food and Drug Administration ) , de mener om et agentur , der er ansvarlig for at sikre , at alle fødevarer og receptpligtig medicin , der produceres i USA er sikre for forbrugerne at købe og bruge . Og selv om FDA er sigtet for ansvaret for at sikre sikkerhed for forbrugerne-med hensyn til mad og medicin , i hvert fald-det er ikke tilfældet med kosttilskud ( vitaminer ) , desværre . Den myndighed, for vitamin hermed er blevet givet til en anden , og det er ikke FDA .

1994 Diætmad tillægget Sundhed og Education Act


I 1994 underskrev Clinton-administrationen i ret Diætmad tillægget Sundhed og Education Act ( DSHEA ) . Denne lov-at regulere markedsføringen af vitaminer-var beslægtet med at bede ræven til at vogte hønsehuset , da vitamin producenterne var dem betroet med tilsyn af sikkerheden og effektiviteten af vitaminer og kosttilskud , ikke Food and Drug Administration ( FDA ) , som man kunne forvente . I stedet blev FDA kun betale med ansvar for at føre tilsyn med mærkater på vitamin flasker , ikke dens sikkerhed eller effektivitet

Misforståelse om DSHEA og FDA


Desværre er der mange mennesker fejlagtigt troede , at den nye lov blev oprettet . for at sikre, at vitaminer ville være så strengt overvåget og reguleret af FDA som fødevarer og lægemidler er således forhindrer vitamin og kosttilskud producenter fra at lægge alt for meget af , for lidt af , eller for skade på et element på deres produkt ( er ) til salg . Men det var en misforståelse hos nogle af offentligheden, på grund af FDA blive involveret i det mindste i reguleringen af mærkningen af kosttilskud .

Formålet med DSHEA og dens rolle i vitamin Tilsyn


Sikring sikkerhed og effektivitet via FDA var ikke formålet med denne lov overhovedet . I stedet blev denne lov kun er indført for at regulere , hvorvidt vitamin fabrikanter mærkede deres produkt ordentligt baseret på den faktiske ingredienser , de hævdede var i det . De vitaminer ikke behøvede at arbejde , eller endog være i overensstemmelse med den anbefalede daglige dosis , de måtte bare oplyse ærligt om deres pladeselskab , hvad der var den egentlige ingredienserne inde i flasken , uanset om de pågældende bestanddele er gavnlig ernæringsmæssigt eller ej . Derfor blev FDA kun gøres ansvarlig for kontrol med dette vitamin etiketter . ikke vitamin sikkerhed eller effektivitet

FDA og vitamin krav


Det er derfor ikke FDA , der er ansvarlig for at sikre , at vitaminer er sikre (eller effektive overhovedet) , før de fremstilles eller bringes på en butikkens hylder for forbrugerne at købe . Det er desværre vitamin fabrikant, der har dette ansvar , givet til dem af Diætmad tillægget Sundhed og Education Act ( DSHEA ) i 1994 .

Hertil kommer, at der ikke findes nogen mindste eller største begrænsninger på, hvor meget af et næringsstof , kan være til stede i et vitamin eller kosttilskud , eller hvor lidt . Derfor kan nogle vitaminer indeholder mængder , der overstiger den daglige anbefalede dosis , og nogle kan være meget mangler i denne henseende , der påvirker til en vis grad forbrugeren , der tager dem .

Væsentlige

Selvom FDA ikke er ansvarlig for sikkerheden af kosttilskud sat på markedet , det gør , har dog den retshåndhævende myndighed at reagere på alvorlige nødsituationer på folkesundhedsområdet eller sygdom forårsaget af sådanne kosttilskud . Enhver individuel oplever sådan en alvorlig medicinsk nødsituation bør søge akut lægehjælp først , og derefter bagefter kan kontakte-eller have hendes læge kontakt-FDA 's MedWatch hotline på 1- 800- FDA-1088 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.