Hvor længe er nikotin spores ?

Nikotin og kotinin


Når nikotin metaboliseres af kroppen , cotinin ( ordet er et anagram for " nikotin ") er dannet . Nikotin har en to-til fire -timers halveringstid og er ikke påviselig efter 24 timers brug . Dens følge metabolit , cotinin , har en halveringstid på 16 til 19 timer og kan spores i fire til syv dage . Som sådan er tests for nikotin brug opnås gennem test for kotinin . Tungere brug af nikotin resulterer i højere kotinin i blodet og længere opdagelse perioder . Mens nikotin niveauer af regelmæssige rygere kan stige eller falde , cotinin niveauer er ret konsekvent .

Test Overvejelser


En undersøgelse fra 2002 bekræftede , at race , visse typer af cigaretter , alkohol og lean body mass påvirker kroppens evne til at proces kotinin . Konkret , afrikansk -amerikanske mentol rygere , folk med færre år med indtagelse af alkohol og dem med en lean body mass er mere tilbøjelige til langsomt at nedbryde kotinin . På grund af begrænsninger i undersøgelsen , race og menthol brug var smelter sammen som en enkelt variabel , og har endnu ikke studeret i dybden .

Andre faktorer


Ud over blodprøver , urin og spyt kan også blive testet for kotinin . Prøverne til venstre ved stuetemperatur i længere perioder kan opleve nedbrydning på grund af bakteriel forurening . Disse former for testning er mere almindelig, når prøver gives til de samme emner på en regelmæssig basis . Urin niveauer af kotinin er generelt 10 gange større end niveauet i blodet .

Udsættelse for passiv rygning resultater i metaboliske af nikotin og dermed kotinin og kan bekræftes ved en blodprøve . Håndtering og indånding af tobaksvarer kan også resultere i sporbar niveauer af nikotin og kotinin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.