Hvor længe kan du tage Tylenol ?

Tylenol , navnet for acetaminophen , er en over -the-counter stof, der anvendes til midlertidig lindring af hovedpine , ondt i ryggen , forkølelse , menstruationskramper , muskuløs ømhed , gigt smerter , tandpine og feber reduktion . Træffe de rigtige dosering og længere end den angivne varighed sikrer sikkerhed mod overdosis

Dosering


Du må ikke tage mere end det direkte dosering i henhold til alder klassificering . Voksne og børn på 12 år og ældre kan tage to kapsler hver 4 til 6 timer og ikke mere end 8 kapsler i en 24- timers periode .

Hvor mange dage kan du tage Tylenol ?


Tylenol kan tages op til 10 dage ved behandling af smerter og 3 dage for at reducere feber . Hvis smerte eller feber bliver værre , så det tilrådes at ophøre med at tage Tylenol og konsultere en læge .

Alkohol brug med Tylenol


Kontakt en læge , hvis du spiser tre eller flere alkoholholdige drikkevarer en dag eller har været udsat for alkoholisk leversygdom . Samspillet mellem alkohol og Tylenol kan være til skade for leveren , og muligvis fatal .

Tylenol og leverskader


For meget acetaminophen indtagelse kan forårsage leverskader . En person, der tager Tylenol kan også tage andre lægemidler til behandling af sygdomme som allergier , som indeholder paracetamol . Hvad er vigtigt at bemærke, er , at der kan være en måde at indtagelse af for meget acetaminophen uden at vide det . Nogle af de almindelige over -the-counter medicin, som indeholder paracetamol omfatter Benadryl , Sudafed , vicks , Robitussin , Nyquil , Excedrin og contac .

Graviditet og Tylenol

Tylenol er FDA godkendt som en kategori B stof , hvilket betyder at det ikke vil skade et ufødt barn . Men, acetaminophen passerer gennem modermælken , så bør du konsultere en læge , når amning .

Stop brug med tegn på overdosering

Når der anvendes som anvist , Tylenol er generelt sikre. Der er dog visse symptomer til at se ud for , der kan indikere en overdosis , i hvilket tilfælde du skal stoppe med at tage Tylenol øjeblikkeligt . Symptomer omfatter kvalme , opkastning , svedtendens , ekstrem træthed , usædvanlig blødning eller blå mærker , mavepine , gulfarvning af hud eller øjne , influenzalignende symptomer og diarré .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.